ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ! Ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος μιλά στο Militaire για δραστική εξοικονόμηση πόρων στις ΕΔ!

“Επιχείρηση συμμάζεμα” στις Ένοπλες Δυνάμεις που θ΄ αρχισει άμεσα και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017, ανακοινώνει μέσω συνέντευξης του στο Militaire.gr , ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος!

Διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει καμία απολύτως περικοπή στις αποδοχές των στελεχών των ΕΔ και δηλώνει ότι σ΄ αυτό υπάρχει ομόφωνη στήριξη απ΄ όλο το υπουργικό συμβούλιο και από τον πρωθυπουργό.

Ανακοινώνει μια δέσμη δραστικών περικοπών στις ΕΔ που ξεκινούν από τη συγχώνευση ή το κλείσιμο μονάδων και καταλήγει μέχρι και σε θέματα ταμπού για τις Ένοπλες Δυνάμεις! Κάποιες από τις ρυθμίσεις που αποκαλύπτει στο Militaire.gr στο πλαίσιο της “επιχείρησης συμμάζεμα” θα προκαλέσουν σεισμό!

Εξαγγέλει δραστικές αλλαγές στη θητεία, στην εκπαίδευση των νεοσύλλεκτων, αλλά και στον χρόνο της θητείας για κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις στρατευσίμων!

Το σχέδιο συμμάζεμα είναι βέβαιο ότι θ΄ ανοίξει πολύ μεγάλη συζήτηση εντός και εκτός ΕΔ.

Αύριο πρωί στο Militaire.gr  ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μιλά για τις ΕΔ και τις δραστικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν με στόχο τη μείωση του λειτουργικού κόστους τους.

Μιλά ακόμη για:

• Την επίσκεψη Ομπάμα και την επόμενη μέρα των ελληνοαμερικανικών σχέσεων με πρόεδρο τον Τραμπ.

• Το αίτημα για στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ.

• Τα F-35 και τον εκσυγχρονισμό της ΠΑ.

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016