Επικίνδυνος ναυτικός “συνωστισμός” στη Μεσόγειο-Γραφήματα

“Συνωστισμός” πολεμικών ναυτικών δυνάμεων στην νοτιοανατολική Μεσόγειο! Τα δύο γραφήματα που ακολουθούν περιγράφουν με λεπτομέρειες τι ακριβώς συμβαίνει στη γειτονιά μας, την ίδια ώρα που εμείς ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο εκτός απ΄ αυτά.

Τα δύο γραφήματα απεικονίζουν την ομάδα πλοίων του ρωσικού ΠΝ με το αεροπλανοφόρο ADMIRAL KUZNETSOV καθώς και την ομάδα πλοίων του γαλλικού ΠΝ με το αεροπαλνοφόρο CHARLES DE GAULLE που βρίσκονται στην Ανατολική Μεσόγειο. Εάν σε αυτά προσθέσουμε τα ρωσικά πλοία που ήδη βρίσκονται εδώ και μήνες Δυτικά της Συρίας, τα πλοία του τουρκικού ΠΝ και τα πλοία λοιπών χωρών – μελών του ΝΑΤΟ μπορείτε να καταλάβετε ότι έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνο συνωστισμό.

russians

charles-de-gaulle

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016