Υπάρχει ελπίδα για την ΕΛΒΟ; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε στη στήλη του στο ΠΑΡΟΝ ο Κωνσταντίνος Φράγκος “ακούγονται καλά νέα για την πώληση της εταιρείας σε μεγαλοκεφαλαιούχο Έλληνα του εξωτερικού, με ικανοποιητική συμμετοχή του Ελληνικού Κράτους.

Η ΕΛΒΟ, “προικοδοτείται” ήδη με :

  • Την ανακατασκευή 70 Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης BMP-1 τα οποία θα παραχωρηθούν στην Αίγυπτο. Τα οχήματα αυτά, ρωσικής προέλευσης, ήταν 92, θα καναβαλισθούν τα 22, και τα υπόλοιπα, δαπάναις της Αιγύπτου, θα εκσυγχρονιστούν στην ΕΛΒΟ.
  • Κατασκευές, επισκευές βαγονιών του ΟΣΕ.
  • Την ανακατασκευή τροχαίου υλικού (όπως αρματοφορείς, βενζινοφόρα κλπ.) τα οποία παραχωρούνται ΔΩΡΕΑΝ από USARMY (Αρκεί να ενδιαφερθούν μερικοί για την μεταφορά τους).
Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016