Δικάζονται ο ψευδομουφτής Ξάνθης κι ένας ιμάμης για όσα έγιναν σε κηδεία στρατιώτη στη Γλαύκη

Σε δίκη οδηγούνται ο ψευδομουφτής Ξάνθης κι ένας ιμάμης για όσα έγιναν στην κηδεία στρατιώτη στη Γλαύκη.Όπως γράφει ο Αντιφωνητής

“όσα είχαν συμβεί στην κηδεία του άτυχου στρατιώτη στη Γλαύκη αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά μετά από τα στοιχεία που μάζεψαν οι Αρχές αλλά και από τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Ο εισαγγελέας Ξάνθης έστειλε όλον τον φάκελο στον Άρειο Πάγο και εκεί βγήκε το βούλευμα που πάει κατηγορούμενους για δίκη στην Θεσσαλονίκη τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και τον ιμάμη του Ερκάν Αζίζογλου (ο τελευταίος το ανακοίνωσε όπως πάντα στο FB). Θυμίζουμε τι έλεγε τότε ο βουλευτής (Σύριζα Ξάνθης) Χουσεΐν Ζειμπέκ στο «ΕΜΠΡΟΣ»: “Οι γνωστοί κύκλοι να σταματήσουν τα βρώμικα παιχνίδια. Όλα έγιναν σε συνεννόηση με τον Στρατό και τον ιμάμη”.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν αντιδρούσε ως έπρεπε (και έκανε) η κ. Χρύσα Ούτση, τομεάρχης των ΑΝΕΛ, η προβοκάτσια θα είχε απόλυτη επιτυχία κατά των θεσμών της χώρας και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Το σκηνικό μια μέρα πριν μαρτυρούσε την προβοκάτσια: ο υπεύθυνος της κηδείας από τον Στρατό οδηγήθηκε στον Ερκάν Αζίζογλου για τα διαδικαστικά κι όχι στον ιμάμη που όρισε ο νόμιμος μουφτής!

Μπράβο στην κ. Ούτση που πρόλαβε το κακό αλλά δεν θα έπρεπε να είναι o κάθε αρμόδιος προσεκτικός και ενημερωμένος;”

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016