Διαμαρτυρία αστυνομικών επειδή μεταφέρονται με αρματαγωγό του ΠΝ! Έχει χαθεί το μέτρο;

Είναι προφανές ότι το μέτρο έχει χάθει στους συνδικαλιστές της Αστυνομίας. Το γράψαμε και προχθές φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών έστειλε επιστολή  προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας με την οποία  διαμαρτύρεται γιατί 200 αστυνομικοί αποφασίστηκε να μεταφερθούν με το Αρματαγωγό ΧΙΟΣ στη Ρόδο λόγω της απεργίας της ΠΝΟ!!!

Διαμρτύρονται γιατί όπως λένε στην επιστολή τους μεταφέρονται “σε συνθήκες που παραπέμπουν σε μεταφορά στρατιωτών σε καιρό πολέμου, παρά σε μετάβαση αστυνομικών για μέτρα ασφαλείας σε μια διάσκεψη που είναι γνωστή στην Ηγεσία εδώ και καιρό”.

Δηλαδή τα πληρώματα των Αρματαγωγών που περνούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους σ΄ αυτά τα πλοία με μισθούς πολύ χειρότερους απ΄ αυτούς των αστυνομικών τι να πουν; Δεν λένε κουβέντα και έφθασαν στο σημείο να “σώσουν” την παρτίδα φιλοξενώντας ακόμη και πρόσφυγες και μετανάστες.

Κύριε Τόσκα, έχετε χάσει μήπως τον έλεγχο; Θυμόμαστε ότι ως ΥΦΕΘΑ με πολύ μεγάλη δυσκολία, με το ζόρι μιλούσατε στους στρατιωτικούς των Ενώσεων. Πως αυτή η αλλαγή με τον “συνδικαλισμό των Σωμάτων Ασφαλείας”;

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016