Τα μέτωπα για την κυβέρνηση κάθε άλλο παρά κλείνουν και σχεδόν κάθε ημέρα προστίθεται και ένα καινούργιο. Σήμερα, Κυριακή, οι “βραχνάδες” για το Μαξίμου αυξήθηκαν λόγω της δημοσκόπησης της Public Issue η οποία εμφανίζει αρνητικούς δείκτες για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησε η παρέμβαση – αναφορά Θεοδωρικάκου για “πολύ μεγάλο πλεονέκτημα του Μητσοτάκη και της ΝΔ”. Κυβερνητικές πηγές επέλεξαν να απαντήσουν δηκτικά ενθυμούμενες τις “αποτυχίες” της GPO να προβλέψει σωστά τα εκλογικά αποτελέσματα από το 2012. Στο θέμα παρενέβη και ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου ο οποίος από τη Θεσσαλονίκη σημείωσε πως με την ΝΔ θα ξεπεραστεί πιο σύντομα η κρίση και με μικρότερο κοινωνικό κόστος. 

Ξεκινώντας από τη δημοσκόπηση. 

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, σε ποσοστό 85% εμφανίζεται να πιστεύει ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν προς τη λάθος κατεύθυνση με μόνες εξαιρέσεις εμπιστοσύνης από εκείνους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές (25%) αλλά και ΚΚΕ (9%).

Το 90% δηλώνει δυσαρεστημένο από τη λειτουργία της κυβέρνησης και το 80% από την αντιπολίτευση.

Διαβάστε περισσότερα στο thepressroom.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016