Οι πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στην παραγωγή έργου συντήηρησης φαίνεται ότι έχουν συνέπειες για την ΕΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire.gr το ΓΕΣ αποφάσισε να πάρει από την ΕΑΒ όλους τους κινητήρες Τ53 των ελικοπτέρων UH-1H (HUEY) οι οποίοι βρίσκονται στην Τανάγρα  για εργασίες συντήρησης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το ΓΕΣ θέλει τους κινητήρες σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται. Που θα γίνει η συντήρησή τους δεν έχει γίνει γνωστό.

Η απόφαση του ΓΕΣ έχει απ΄ ότι φαίνεται την έγκριση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, η οποία φέρεται να είναι δυσαρεστημένη από τις επιδόσεις της ΕΑΒ.Είναι ενδεικτικό ότι ότι όπως προκύπτει και από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΑΒ, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν επισκέφθηκε το περίπτερο της εταιρείας στην έκθεση του Λε Μπουρζέ.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016