Μιλά σπάνια και όταν το κάνει υπάρχει λόγος σοβαρός. Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, μίλησε δημόσια για τις αλόγιστες περικοπές το 2012 ενώ ήταν εν ενεργεία Αξιωματικός και Α/ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε λόγω της επιλογής του αυτής. Δεν το μετάνιωσε.

Τώρα μιλά στο Militaire.gr σε μια τηλεοπτική συνέντευξη όπου χτυπά καμπανάκι συναγερμού για τα ελληνοτουρκικά!

Μιλά ανοιχτά για τις επιδιώξεις της Τουρκίας , την “νοοτροπία νίκης” που προσπαθούν να “χτίσουν” στο Αιγαίο, για τις ελληνικές ΕΔ, το αγαπημένο του ΠΝ και τις ελλείψεις που προκάλεσαν οι περικοπές.

Εκφράζει την εντονότατη ανησυχία του για θερμό επεισόδιο,προσδιορίζει χρονικά πότε οι Τούρκοι θα νιώσουν σίγουροι για να “χτυπήσουν” και επισημαίνει τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστεί η ενδεχόμενη κρίση!

Φυσικά μιλά για την επιλογή του να παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. Απαντά σκληρά σ΄ όσους τον κατηγόρησαν για…απόδραση!

Την Κυριακή στο Militaire.gr…

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016