Ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης συνεχίζει την επίθεση εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη  Νίκο Τόσκα, Μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο είπε ξανά βαριές κουβέντες.

Ο κ. Παναγούλης είπε πως ο κ. Τόσκας υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση τη χούντα και αυτή τη στιγμή είναι υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Πως το ανέχονται αυτό ο κ. Μηταφίδης, οι αληθινοί αντιστασιακοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ρώτησε ο κ. Παναγούλης και πρόσθεσε πως το 1971 μπήκε στην Ευελπίδων ο κ. Τόσκας, τη στιγμή που αν δεν ήσουν χουντικός, όχι στην Ευελπίδων, ούτε νερουλάς σε ακριτικό νησί δεν έμπαινες.

Παράλληλα, ο κ. Παναγούλης κατηγόρησε  κ. Τόσκα, ότι λέγοντας ψέματα πως ήταν αντιστασιακός, τη στιγμή που υπηρετούσε τυφλά τη χούντα, προσβάλλει τη μνήμη του Μήνη, του Μουστακλή και των άλλων αληθινών αντιστασιακών. Ο κ. Παναγούλης χαρακτήρισε ξεφτίλα και ντροπή τους ισχυρισμούς Τόσκα.

Ο Στάθης Παναγούλης ζητεί να του παραδωθούν οι φάκελοι των αδερφών του Γιώργου και Αλέξανδρου, της μητέρας του, αλλά και ο δικός του. Ο κ. Τόσκας αρνείται να παραδώσει τους φακέλους, καθώς τους χαρακτηρίζει απόρρητους. Ο κ. Παναγούλης κατηγόρησε τον κ. Τόσκα ότι δεν δίνει τους φάκελους γιατί καλύπτει φίλους του χουντικούς αξιωματικούς, που ενδεχομένως ευθύνονται για τον θάνατο του Γιώργου Παναγούλη.

Τέλος, ο κ. Παναγούλης ανέπτυξε διεξοδικά το χρονικό της εξαφάνισης του Γιώργου Παναγούλη, την εμπλοκή του Ισραήλ, τη σχέση του Αλέξανδρου Παναγούλη με τον Πολύκαρπο Γεωρκάτζη και το τραγικό τέλος του.

Ακούστε τη συνέντευξη.

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016