Βαθμολογική εξέλιξη ΕΜΘ: Αυτές είναι οι τροπολογίες που καταθέτουν Καμμένος και Βίτσας

Καμμένος Βίτσας τάχθηκαν υπέρ της βαθμολογικής αποκατάστασης της κατηγορίας των ΕΜΘ κι έχουν έτοιμες τροπολογίες για το θέμα. Απέναντί τους για ακόμη μια φορά βρίσκονται τα Γενικά Επιτελεία προκαλώντας την ενόχληση ΥΕΘΑ και ΑΝΥΕΘΑ, που φαίνεται ότι αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν.

Με ποια επιχείρηματα είναι αντίθετη η στρατιωτική ηγεσία; Το βασικό της επιχείρημα -χρησιμοποιώντας και τους οικονομικούς κλάδους- είναι το κόστος της εφαρμογής της τροπολογίας. Ας μαζέψουν λίγο τα έξοδα για τα πλουσιοπάροχα κονδύλια αποστολών του εξωτερικού, τους “καλλωπισμούς” των Γενικών Επιτελείων κλπ και τα χρήματα αμέσως συγκεντρώθηκαν.

Καμμένος και Βίτσας  έστειλαν τα κείμενα των τροπολογιών στους Αρχηγούς για ενημέρωση και παρά τις ενστάσεις και την γκρίνια που έχουν εισπράξει φέρονται αποφασισμένοι να τελειώνουν το θέμα με την κατάθεση των τροπολογιών.

Οι τροπολογίες:

tropologia1

tropologia2

tropologia3

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016