Αλαλούμ! Αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας για να περιγράψει την κατάσταση που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν στον χώρο του λεγόμενου “χακί συνδικαλισμού”.

Ο κ.Βίτσας μίλησε για ανοίκειους ανταγωνισμούς και έκανε σαφές ότι:

“Οι ΕΔ έχουν πολιτική ηγεσία,έχουν στρατιωτική ηγεσία. ΤΕΛΕΙΑ. Όποιος θεωρεί ότι αν φτιάξω κάτι θα μπορέσω να επηρεάσω τα πράγματα να γυρίσει πλευρό. Δεν γίνονται αυτά… Είναι άλλο πράγμα να δώσεις τα δικαιώματα που έχουν για παράδειγμα οι Γερμανοί αξιωματικοί,γιατί κάπου εκεί προσανατολιζόμαστε ,το λέω ξεκάθαρα,να τα δώσεις και στους Έλληνες στρατιωτικούς…Αυτό θα βοηθήσει να καταλάβουμε όλοι μας ότι οι ΕΔ δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ. Ο αξιωματικός και υπαξιωματικός είναι άνθρωποι με προβλήματα.

Δείτε   ΕΔΩ  την συνέντευξη του ΑΝΥΕΘΑ. Το σημείο για τις Ενώσεις στο 41.20 της συνέντευξης.

Militaire.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016