Σοβαρό ατύχημα στην 116 ΠΜ, με μία υπαξιωματικό να έχει μεταφερθεί τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια εργασιών σε δεξαμενή καυσίμων αεροσκάφους F 16. Η δεξαμενή έπεσε και πλάκωσε την υπαξιωματικό με αποτέλεσμα να έχει υποστεί κάταγμα σε σπόνδυλο. Νοσηλεύεται στο Ρίο και θα υποβληθεί σε χειρουργικά επέμβαση.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ

Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στην 116 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Αράξου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών επί  αεροσκάφους, υπήρξε τραυματισμός Τεχνικού Υπαξιωματικού.

Η εν λόγω Υπαξιωματικός διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», στο Ρίο, όπου διαγνώσθηκε κάταγμα Α΄ οσφυϊκού σπονδύλου.

  Για το περιστατικό διενεργείται διερεύνηση από αρμόδια επιτροπή της Πολεμικής Αεροπορίας και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Google News

Ακολουθήστε το Militaire.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016