Η δημοσιογράφος -ερευνήτρια Ιωάννα Ηλιάδη η οποία πλέον είναι και special media expert παρουσιάζει σ΄ ένα εκπληκτικό γράφημα τις τρομοκρατικές επιθέσεις που συγκλόνισαν και άλλαξαν τον κόσμο. Πατώντας στα βέλη βλέπετε μία ,μία τις επιθέσεις που σόκαραν όλο τον πλανήτη.

 

Η επίθεση στο Παρίσι είναι ακόμη ένας κρίκος μιας “αλυσίδας” τρομοκρατικών ενεργειών που άλλαξαν και συγκλόνισαν τον κόσμο. Με αφετηρία την αποτρόπαια επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, η “τυφλή” τρομοκρατία που χτυπά αθώους πολίτες,για να σκοτώσει και να σκορπίσει παντού τον τρόμο ,έχει αλλάξει τη ζωή μας.

Οι τρομοκράτες στο Παρίσι φώναζαν στα αθώα θυματά τους πριν τα εκτελέσουν , ότι ήταν υπεύθυνα για όσα γίνονται στη Συρία! Θυμίζει τα αντίποινα των ναζί στην Ελλάδα και σ΄ άλλες υπό κατοχή χώρες στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στόχος της “τυφλής” τρομοκρατίας η κατατρομοκράτηση και του τελευταίου πολίτη.

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016