Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
16/06/2017 | 09:26
Militaire News

Απόφαση ΣτΕ και αναδρομικά: Εκδικάζονται οι πρώτες αγωγές στρατιωτικών

Απόφαση ΣτΕ και αναδρομικά: Εκδικάζονται οι πρώτες αγωγές στρατιωτικών

Εντός Ιουλίου θα δικαστούν οι πρώτες αγωγές στρατιωτικών που ζητούν την καταβολή των αναδρομικών τους από την μη συμμόρφωση του δημοσίου, στην υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, που κέρδισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ).

Η ΠΟΕΣ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Αναμένοντας την απόφαση του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο πρώτη από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις προσέφυγε η Ομοσπονδία μας, σας γνωρίζουμε ότι, εντός του μηνός Ιουλίου του τρέχοντος έτους, δικάζονται οι πρώτες αγωγές των στρατιωτικών, μελών πρωτοβάθμιων Ενώσεων – μελών μας, που κατατέθηκαν το έτος 2014, αξιώνοντας την καταβολή των οφειλόμενων αναδρομικών ενός εκάστου, που γεννήθηκαν από την πλημμελή συμμόρφωση του δημοσίου, στην υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, που κέρδισε και πάλι η Ομοσπονδία μας.

Με την έκδοση της απόφασης, θα χαρούμε να ανακοινώσουμε τα ονόματα των συναδέλφων που θα κληθούν να λάβουν τα ποσά που τους αναλογούν, τα οποία παρανόμως παρακρατήθηκαν και εξακολουθούν να παρακρατούνται από το Ελληνικό δημόσιο.

Σας καλούμε να συστρατευτείτε μαζί μας και να εγγραφείτε στις υγιείς Ενώσεις στρατιωτικών, μέλη της Π.Ο.Ε.Σ.. Η μάχη συνεχίζεται και οι νίκες θα είναι πολλαπλές. Ας είσαι και εσύ μία και ένας από αυτούς που θα μοιραστούν τα λάφυρα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης