Αποφυλακίζεται ο Θωμάς Λιακουνάκος, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ο Λιακουνάκος θα βγει από τη φυλακή θα φοράει όμως το γνωστό βραχιολάκι, ώστε να βρίσκεται σε ακτίνα εντοπισμού από τις αστυνομικές αρχές. Είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Οκτώβριο με την κατηγορία ότι έδινε μίζες εκατομμυρίων για να εξασφαλίζει εξοπλιστικά προγράμματα και να αποκομίσει από αυτά υψηλά κέρδη. 

 Ο Λιακουνάκος συνελήφθη διότι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από εταιρεία ιδιοκτησίας του διακινήθηκαν περίπου 2 εκατ. ευρώ προς εταιρείες συμφερόντων του Ιωάννη Σμπώκου, πρώην γενικού διευθυντή Εξοπλισμών στενού συνεργάτη του προφυλακισμένου για μίζες Ακη Τσοχατζόπουλου.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο thepressroom.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016