Απαγορεύεται η εισόδος σε τζσμί για οπαδούς του Γκιουλέν! Συνέβη σε τζαμί που χρηματοδοτείται από τη Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας στην πόλη Schweinfurt στην περιοχή της Βαυαρίας!

Σύμφωνα με την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής στο κεντρικό Τζαμί της γερμανικής πόλης, τα μέλη της Feto,  δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στους χώρους του τζαμιού! 

“Η είσοδος απαγορεύεται για προδότες και εχθρούς της θρησκείας”, αναφέρει η ανακοίνωση που είναι αναρτημένη στην είσοδο.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση της Hürriyet Daily News ,η  Διεύθυνση  Θρησκευτικών Υποθέσεων (Diyanet) έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για ιμάμηδες από 38 χώρες, ως ύποπτων οπαδών του κινήματος Γκιουλέν.

Το εύλογο ερώτημα είναι πως θα …αναγνωρίζουν ποιοι είναι “φίλοι του Γκιουλέν”; Οι “ρουφιάνοι” να ΄ναι καλά…

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016