Αμυντική Βιομηχανία: Ο Δ.Δάφνης της Aeroservices μιλά για τα “ελληνικά παράδοξα”!

Οι επιχειρηματίες που πρωταγωνιστούν στο χώρο της ιδιωτικής αμυντικής βιομηχανίας μιλούν στο Militaire.gr. Ο λόγος στον επικεφαλής της Aeroservices S.A Δημήτρη Δάφνη. Η εταιρεία η οποία “ευθύνεται” για τις υψηλές διαθεσιμότητες των ελικοπτέρων της Πυροσβεστικής  και της ΕΛΑΣ. Κάτι που δεν βλέπουμε να συμβαίνει στην ΠΑ. Εξηγεί επαρκώς το γιατί.

Μιλά για όλες τις παθογένειες της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας,λέγοντας αλήθειες που μπορεί να ενοχλήσουν,αλλά είναι αλήθειες.

Όπως θα διαπιστώσετε δεν χρειάστηκαν να γίνουν ερωτήσεις! Είναι τόσα τα θέματα που οι άνθρωποι της αμυντικής βιομηχανίας έχουν να αντιμετωπίσουν που καμία συνέντευξη ,όσο κι αν διαρκέσει δεν μπορεί να τα χωρέσει.
Τα όσα λέει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Aeroservices S.A έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.Ορισμένα απ΄ αυτά θα προκαλέσουν έκπληξη για τα παράδοξα και παράλογα που γίνονται στο χώρο της αμυντικής βιομηχανίας.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016