Ο Υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λακωνίας, κ. Θανάσης Δαβάκης, σχετικά με τα όσα είπε ο Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, κ. Βίτσας, στην τηλεόραση της Ε.Ρ.Τ.,δήλωσε:

 «Οι μέχρι σήμερα επιλογές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην αμυντική βιομηχανία αποτελούν πιστή εφαρμογή της πολιτικής που ο ίδιος ο κ. Βίτσας ανέφερε ότι οδηγεί εταιρίες του Δημοσίου σε ελλείμματα, χρέη και λειτουργία υπέρ πολιτικών συμφερόντων.

 Στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, η συγκυβέρνηση επέλεξε να θέσει τα σχέδια διάσωσης, τα οποία είχαν δρομολογηθεί από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υπό αμφισβήτηση. Αντί αυτών, προσέφερε μόνο απραξία, ασάφεια και ιδεοληπτικές εμμονές.

 Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται οι αμυντικές βιομηχανίες της χώρας φέρει την υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου.

Μόνη διέξοδος μία Συμφωνία Αλήθειας, για την αμυντική βιομηχανία, η οποία θα οδηγήσει σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό σχέδιο που θα φέρει προοπτική και ανάπτυξη στο δοκιμαζόμενο αυτόν κλάδο της ελληνικής οικονομίας».

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016