Αλήθειες για την αμυντική βιομηχανία από τους πρωταγωνιστές! Ο Κ.Κουτσός της Miltech στο Militaire

Η ελληνική αμυντική βιομηχανία βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση για την επιβίωσή της. Η οικονομική κρίση ήρθε να προστεθεί στα προβλήματα που είχε πολύ πριν ξεσπάσει η “οικονομική θύελλα”. Προβλήματα που προκλήθηκαν από την έλλειψη στρατηγικής,σχεδιασμού και στόχων. Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν έγινε τυχαία.

Η κρατική αμυντική βιομηχανία βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου. Η ιδιωτική δίνει μάχες και στις αγορές του εξωτερικού τις κερδίζει, δημιουργώντας ελπίδες πως κάτι μπορεί να γίνει.

Το Militaire.gr ξεκινά μια σειρά συνεντεύξεων με τα πρόσωπα της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Πρόσωπα που για πάρα πολλά χρόνια βρίσκονται στον χώρο αλλά ποτέ δεν έχουν προβληθεί και δεν έχουν ακουστεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις με δική τους επιλογή.

Ο λόγος στους πρωταγωνιστές της αμυντικής βιομηχανίας. Η αρχή γίνεται με τον κ.Κώστα Κουτσό,ιδρυτή και διευθύνων σύμβουλο της Miltech Hellas,μιας εταιρείας που σχεδιάζει και παράγει αμυντικό υλικό, έχοντας σημαντική παρουσία σε αγορές του εξωτερικού.

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016