Υποστηριξε το militaire
ΠΝ
24/10/2017 | 13:17 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Έτσι θα ΄ναι το νέο P-3 Orion του Πολεμικού Ναυτικού

Έτσι θα ΄ναι το νέο P-3 Orion του Πολεμικού Ναυτικού

Στην φωτογραφία μία άποψη από το κόκπιτ του αναβαθμισμένου αεροσκάφους ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion.

Η αναμόρφωσή του θα γίνει με το ηλεκτρονικό σύστημα Rockwell Collins Flight2 ,που  έχει επιλεγεί από τη Lockheed Martin για να τοποθετηθεί στα αεροσκάφη  P-3 Orion του ελληνικού ΠΝ.

Η  αναβάθμιση του αεροσκάφους Flight2 θα μετατρέψει το θάλαμο διακυβέρνησης σε ένα μεγάλο cockpit από γυαλί, διευκολύνοντας την προβολή κρίσιμων πληροφοριών που έχουν να κάνουν με λειτουργίες του αεροσκάφους. Επιπλέον,θα υπάρχουν σημαντικές   δυνατότητες ολοκληρωμένης επικοινωνίας και ταυτοποίησης φίλων ή εχθρών (IFF) Mode 5.

“Οι πιλότοι του P-3 θα βιώσουν ένα εντελώς νέο επίπεδο πτήσης έχοντας μεγαλύτερη επίγνωση της κατάστασης,με  βελτιωμένες δυνατότητες επικοινωνίας και πολλές χρήσιμες ειδοποιήσεων”, δήλωσε ο Dave Schreck, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Airborne Solutions για την Rockwell Collins. “Θα είναι σε θέση να επιτύχουν τις αποστολές τους πιο αποτελεσματικά και με ασφάλεια.”

Το Flight2, ήδη εγκατεστημένο σε 15 ελληνικά C-130s, βασίζεται σε συστήματα συμβατά με συστήματα επικοινωνιών, πλοήγησης, επιτήρησης και διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας (CNS / ATM), υποστηρίξιμα και βιώσιμα για την κάλυψη των σημερινών και μελλοντικών απαιτήσεων της αεροπορίας.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης