Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας “μπαίνουν” στα Σκόπια για να παλέψουν!

Με ένα πολύ σημαντικό γεγονός  που στην καρδιά του, έχει το έμψυχο- ανθρώπινο δυναμικό της αστυνομικής οικογένειας, τρέχει ο φετινός Σεπτέμβριος. Ειδικότερα κατά το διάστημα 19-25/09/2016 θα διεξαχθεί στα Σκόπια της Π.Γ.Δ.Μ. το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων πάλης.

Η εθνική ομάδα για τους αγώνες αυτούς, στελεχώνεται κατά τα 5/6 της από  αστυνομικούς. Εξάλλου αστυνομικοί είναι ο προπονητής που θα τους συνοδεύσει, καθώς και ο διεθνής διαιτητής.

Αναλυτικά η εθνική ομάδα των ενόπλων δυνάμεων πάλης που θα πάρει μέρος στους αγώνες και θα την εκπροσωπήσουν αντιστοίχως οι εξής  :

75 κιλά Υπαστυνόμος Β΄ Πρεβολαράκης Γιώργος

80 κιλά  Αστυφύλακας Βάρκας Νικόλαος

85 κιλά Ειδικός φρουρός Μπούκης Ηλίας

98 κιλά Ειδικός φρουρός Κουντουρατζής Σπύρος

125 κιλά Αστυφύλακας Καργιωτάκης Ιωάννης

69 κιλά Υποσμηναγός Μαρία Λουϊζα Βρυώνη

Προπονητής Υπαστυνόμος Α΄ Δεσκουλίδης Ηρακλής

Διαιτητής Αρχιφύλακας Ζαφείρης Γεώργιος.

Η υποσμηναγός Βρυώνη Μαρία ήταν 8η Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004, ενώ οι συνάδελφοι Πρεβολαράκης Γεώργιος, Μπούκης Ηλίας, Κουντουρατζής Σπύρος, καθώς και η Βρυώνη Μαρία, διεκδίκησαν την συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα του Ρίο μέσω των προολυμπιακών τουρνουά χωρίς επιτυχία.

Η διοργάνωση αυτή του CISM είναι πολύ σπουδαία και μέλλεται να συμμετέχουν και πολλοί από τους Ολυμπιονίκες του Ρίο, γεγονός που καταδεικνύει και το πολύ υψηλό της κύρος.Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους, που με τις πανάξιες συμμετοχές τους, λαμπρύνουν πολιτισμικά και από την έπαλξη του πολιτισμού, το κύρος της αστυνομικής οικογένειας.

Η Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους αθλητές της Εθνικής ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων πάλης και καλή επάνοδο στην πατρίδα!

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016