“Φαίνεται ότι έκανα λάθος με την συνέντευξη” είπε ο Ταγίπ Ερντογάν στα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης,κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα. Αυτό ανέφερε ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς που ενημέρωσε Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τα μέλη της διαρκούς κοινοβουλευτικής επιτροπής εθνικής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων για τα αποτελέσματα της επίσκεψης  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και στον Αλέξη Παπαχελά είχε πυροδοτήσει το κλίμα λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η επίσκεψη Ερντογάν.

Ο ΥΠΕΞ είπε ότι  ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε συμφωνήσει να δώσει συνέντευξη στο κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αλλά υπαναχώρησε από την απόφασή του αυτή έπειτα από παρέμβαση του Ατζούν ο οποίος είναι σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν και συνεργάζεται με τον Σκάι λόγω του reality show «Survivor».

Επεσήμανε πάντως την αλλαγή στάσης Ερντογάν και τόνισε:

«Υπήρξε μια μετακίνηση, δεν λέω σεισμική, ανάμεσα στις απόψεις που εξέφρασε πριν έρθει και σε αυτά που είπε έπειτα από δύο ημέρες στην Ελλάδα».

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016