Ο πόλεμος κατά του Τραμπ μαίνεται στις ΗΠΑ και φαίνεται πως ήρθε η ώρα των “ερωτικών σκανδάλων”. Σύμφωνα με την WSJ ο Τραμπ πλήρωσε τον Οκτώβριο του 2016,130.000 δολάρια σε μια πορνοστάρ,με την οποία είχε “ερωτική επαφή” το 2006.Η πληρωμή έγινε για να σιωπήσει.

Σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας, ο δικηγόρος της οργάνωσης Trump Michael Cohen προχώρησε σε  πληρωμή ύψους 130.000 δολαρίων στην 38χρονη Stephanie Clifford, γνωστή με το όνομα  Stormy Daniels σε πορνό ταινίες που έπαιζε. Η Daniels αποσύρθηκε από την οθόνη το 2016.
Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι η Daniels συναντήθηκε με τον  Trump σ΄ ένα τουρνουά γκολφ διασημοτήτων τον Ιούλιο του  2006 στη λίμνη Tahoe. Την εποχή της υποτιθέμενης συνάντησης, ο Trump ήταν ήδη παντρεμένος με την σημερινή σύζυγό του Melania .

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου απάντησε στο ρεπορτάζ, λέγοντας ότι “αυτές είναι παλιές, ανακυκλωμένες ιστορίες που δημοσιεύθηκαν  πριν από τις εκλογές”. Αρνήθηκε να απαντήσει σε  περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με  συμφωνίες ή πληρωμές που αφορούσαν την Daniels.

Αληθινή ή ψεύτικη η ιστορία, αυτό που είναι βέβαιο, είναι πως ο πόλεμος κατά του Τραμπ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και χωρίς όρια.

 

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016