Να μην ανακοινωθούν “τελευταία στιγμή” οι άδειες του Πάσχα στους στρατιωτικούς ,ζητά η ΠΟΕΣ κι εξηγεί σ΄ έγγραφό της το γιατί:

Αξιότιμε κε Υπουργέ.

Κάθε χρόνο το ΥΠΕΘΑ χορηγεί στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων εορταστική άδεια για την Περίοδο του Πάσχα πέραν της προβλεπομένης. Τα στελέχη που υπηρετούν στις παραμεθόριες περιοχές και ιδίως στα νησιά του Αιγαίου με τόπο καταγωγής, στον οποίο θα διανύσουν την άδεια αυτή, να βρίσκεται μακράν των Μονάδων τους, προσπαθούν να βρουν, για τη μετακίνησή τους, το οικονομικότερο εισιτήριο με αεροπλάνο. Όπως γνωρίζετε, το κόστος του αεροπορικού εισιτηρίου μειώνεται όσο πιο νωρίς γίνει η κράτηση.

Με το παρόν έγγραφό μας, σας μεταφέρουμε την παράκληση των συναδέλφων – μελών των Περιφερειακών Ενώσεων – για επίσπευση τυχόν εκδόσεως εγγράφου που θα χορηγεί και φέτος την εν θέματι άδεια το συντομότερο δυνατό, προκειμένου τα στελέχη το συντομότερο να προβούν σε κρατήσεις των εισιτηρίων του μέσου μετακίνησής τους, προς εξοικονόμηση χρημάτων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αποδοχή της προτάσεώς μας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Militaire.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016