Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Πολιτική ΤΟΥΡΚΙΑ
13/03/2016 | 15:36 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

2700 πρόσφυγες σ΄ ένα 24ωρο! Η Τουρκία “τα δίνει όλα” και το ΝΑΤΟ …παρακολουθεί

2700 πρόσφυγες σ΄ ένα 24ωρο! Η Τουρκία

Η κατάσταση με το προσφυγικό φαίνεται ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Και μέχρι τις 17 Μαρτίου και τις αποφάσεις που θα ληφθούν ή δεν θα ληφθούν για κάποια λύση διαχείρισης ένα είναι βέβαιο: η Τουρκία θα κάνει ότι πιο ακραίο μπορεί για να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με όσο το δυνατόν πιο ισχυρά…επιχειρήματα! Τα οποία είναι πλέον μετρήσιμα!

Σ΄ ένα 24ωρο η Ελλάδα υποδέχτηκε 2700 πρόσφυγες και μετανάστες τους οποίους ας μην κρυβόμαστε,η Τουρκία “έσπρωξε” στο Αιγαίο και στις ακτές των νησιών μας . Σε πολλές περιπτώσεις με πολύ βίαιο τρόπο ,όπως προκύπτει και από το βίντεο.

Τι κάνει το ΝΑΤΟ θα πείτε. Σωστή η απορία. Κάθεται και κοιτάει…αναμένοντας το επιχειρησιακό σχέδιο! Το Militaire.gr είχε    γράψει εδώ και μέρες   ότι δεν πρόκειται να δούμε κανονική περιπολία της Συμμαχίας πριν από τις 30 Μαρτίου! Πολύ φοβόμαστε ότι ενδέχεται να καθυστερήσουμε κι άλλο. Κι όχι επειδή υπάρχει πραγματικό πρόβλημα εκτός από την αρνητική διάθεση των Τούρκων . Φαίνεται ότι δεν υπάρχει πραγματική βούληση ούτε από το ΝΑΤΟ,ούτε από την ΕΕ να επιλυθεί το θέμα. Όλα δείχνουν πως οι πιο βολική “λύση” για τους έξω είναι η μετατροπή της Ελλάδας σε “πάρκινγκ” ανθρώπων!

Μ΄ αυτή τη …λύση δεν ενοχλούν την Τουρκία η οποία για να συνεργαστεί ζητά “τον ουρανό με τ΄ άστρα”. Με το στοίβαγμα ανθρώπων στην Ελλάδα μένουν … “καθαρές” οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και “πολιτικοί” του …βεληνεκούς του Κουρτς -ΥΠΕΞ της Αυστρίας- θα μπορέσουν να συλλέξουν  τα “ψηφαλάκια” τους.

Πάρα πολλά θα κριθούν και από τα αποτελέσματα των εκλογών σήμερα στη Γερμανία. Απ΄ αυτά θα κριθεί αν η κυρία Μέρκελ θα συνεχίσει να παριστάνει την “μητέρα Τερέζα” των προσφύγων ή αν θα “στρίψει” προς το στρατόπεδο των ακραίων συμπατριωτών της πολιτικών που δεν θέλουν να ακούν για πρόσφυγες και μετανάστες, γυρνώντας την Γερμανία στο παρελθόν της.

Militaire.gr

                                                                                             

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης