Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΣΤΡΑΤΟΣ
15/12/2017 | 06:40 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Χωματερή αμερικανικού αμυντικού υλικού θα γίνει η Ελλάδα; Όχι βέβαια

Χωματερή αμερικανικού αμυντικού υλικού θα γίνει η Ελλάδα; Όχι βέβαια

Η αμερικανική στρατιωτική βοήθεια είναι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα,μονόδρομος για την Ελλάδα. Το ΄χουμε αποδεχτεί και το ΄χουμε γράψει πολλές φορές. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μετατρέψει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε “χωματερή αμερικανικού αμυντικού υλικού”. Δεν μπορεί για να μην επιβαρυνθούν οι ΗΠΑ το κόστος υλικού που κανένας δεν το θέλει και πρέπει να καταστραφεί να το πληρώνουμε εμείς ,ειδικά στην οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε.

Έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στην υπόθεση των παροπλισμένων εδώ και ΧΡΟΝΙΑ ελικοπτέρων Kiowa. Για τα οποία καλούμαστε να πληρώσουμε 45 εκατομμύρια δολάρια! Για να αποκτήσουμε τι; 12 ελικόπτερα που θα πετάνε σε πτήσεις αναγνώρισης και τα υπόλοιπα μέχρι τα 70 θα τα ΄χουμε για ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ!!! Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τίποτα περισσότερο! Το άρθρο που δημοσιεύσαμε προχθές έλεγε τα ΠΑΝΤΑ.

Δεν μπορεί άπαντες στο ΥΠΕΘΑ ,στη ΓΔΑΕΕ και σ΄ όλα τα Γενικά Επιτελεία να λένε ηχηρό ΟΧΙ σ΄ αυτό το φιάσκο και η ηγεσία του ΓΕΣ να λέει ότι θέλει τα ελικόπτερα και να διαρρέει μάλιστα πως “η υπόθεση είναι ήδη “κλεισμένη”! Όσοι επιθυμούν να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τους Αμερικανούς παρακαλούνται να το κάνουν χωρίς τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων!

Επειδή θα βρεθούν πολλοί καλοθελητές -προς το παρόν δεν θα τους χαρακτηρίσουμε αλλιώς-  να αναμασήσουν το γνωστό επιχείρημα ότι “κάποια συμφέροντα εξυπηρετούμε”, όπως κάνουν κάθε φορά που οποιοσδήποτε δημοσιογράφος γράφει κάτι που δεν τους βολεύει, να επισημάνουμε ότι το μόνο που ζητάμε είναι να απαντήσει το ΓΕΣ με στοιχεία σ΄ όσα δημοσιεύσαμε προχθές! Με επιχειρήματα!

•Γιατί επιμένει να πάρει 12 ελικόπτερα που μπορεί και να πετάνε και 58 (!!!) για ανταλλακτικά! Αν θέλει να δεχτούμε και την ….αισιόδοξη πρόβλεψη που λέει ότι θα πετάνε τα 30 και τα 40 θα ΄ναι για ανταλλακτικά!

•Σε ποια χώρα του κόσμου θα γινόταν τέτοια προμήθεια; Αγορά οπλικού συστήματος για το οποίο δεν παράγονται πλέον ούτε ανταλλακτικά;

•Γιατί δεν δαπανά τα 45 εκατομμύρια δολάρια για να πετάξουν τα καθηλωμένα ελικόπτερα που ήδη διαθέτουμε;

•Ποιος και γιατί διαδίδει στους διαδρόμους του ΓΕΣ ότι “το θέμα έχει κλείσει”; Για να το ακούσουν ποιοι;

Αυτά προς το παρόν….

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης