Υποστηριξε το militaire
Militaire News

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ: Πανικόβλητοι κοινοτάρχες “έκαψαν” στρατόπεδο στο Βαρνάβα!

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ: Πανικόβλητοι κοινοτάρχες

Η φωτιά στον Κάλαμο αποκάλυψε για μια ακόμη φορά πόσο απροετοίμαστοι είμασταν όλοι μας για την αναμενόμενη απειλή. Κυβέρνηση,δήμαρχοι και κοινοτάρχες ακόμη και οι πολίτες που έχουν σπίτια μέσα σε δάσος.

Το χειρότερο όλων όμως είναι ο πανικός που επικρατεί στην αντιμετώπιση της εξελισσόμενης καταστροφής… Από τα ξημερώματα παράγοντες τις περιοχής κάνουν λόγο για “άμεσο κίνδυνο” να περάσει η πυρκαγιά από την μονάδα των ΧΟΚ στον Βαρνάβα. Πριν από λίγο στον Real Fm κάποια κυρία έλεγε ότι “καίγεται στρατόπεδο στον Βαρνάβα”!

Κανένα στρατόπεδο δεν κινδύνευσε και βέβαια κανένα στρατόπεδο δεν καίγεται στον Βαρνάβα. Κι αυτό γιατί ο διοικητής και το προσωπικό του στρατοπέδου έχουν κάνει εδώ και μήνες -και επαναλαμβάνουν διαρκώς- όσα έπρεπε να έχουν γίνει για να είναι θωρακισμένο το στρατόπεδο από τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Έχουν κάνει όσα δεν έκαναν ΠΡΙΝ ξεσπάσει η φωτιά όλοι όσοι έχουν την ευθύνη της πρόληψης. Οι δήμαρχοι και οι κοινοτάρχες όχι μόνο δεν εξαιρούνται, αλλά είναι από τους πρωταγωνιστές στην πρόληψη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης