Υποστηριξε το militaire
Breaking News Διεθνή
22/03/2017 | 18:15 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Η τρομοκρατία “χτύπησε” Λονδίνο! Χάος στη βρετανική πρωτεύουσα

Η τρομοκρατία

Ο τρόμος στην Ευρώπη δεν έχει τέλος. Το Λονδίνο ξανά,μετά από χρόνια στο στόχαστρο τρομοκρατών. Απόδειξη ότι κανείς δεν μπορεί και κυρίως δεν είναι ασφαλής.Οι επιθέσεις στο Λονδίνο έχουν προκαλέσει συναγερμό σ΄ όλο το πλανήτη ,ένα χρόνο ακριβώς από το περυσινό χτύπημα στις Βρυξέλλες!

Ποιες είναι οι μέχρι στιγμής πληροφορίες:

Πυροβολισμοί ακούστηκαν έξω από τη Βουλή.Ένας ένοπλος φέρεται να σκοτώθηκε, αφού πρώτα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από μαχαίρι.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στο Λονδίνο να προσέχουν και να αποφεύγουν να κυκλοφορούν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Από τις φωτογραφίες του Reuters κι άλλων πρακτορείων προκύπτει ότι τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι βρίσκονται στο έδαφος, κάποιοι απ΄ αυτούς αιμορραγούν . Μία από τις φωτογραφίες εικονίζει μια ανθρώπινη σορό κάτω από τους τροχούς ενός λεωφορείου του Λονδίνου.

https://youtu.be/5x2YjsFAyfk

 

Όλα δείχνουν  τρομοκρατική ενέργεια.  Εκπρόσωπος της πρωθυπουργού Τερέζας Μέι δήλωσε ότι είναι ασφαλής. Δεν διευκρίνισε πού βρισκόταν η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης όταν διαπράχθηκε η επίθεση. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την κατάσταση στο Λονδίνο, σύμφωνα με ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης