Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
23/03/2017 | 14:06 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Το 401 ΓΣΝΑ και οι αυτόκλητοι “σωτήρες” του!

Το 401 ΓΣΝΑ και οι αυτόκλητοι

Κοντεύει να συμπληρωθεί  μία εβδομάδα από την επίσκεψη Καμμένου στο 401 και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα e mail όσων δημοσιογράφων ασχολήθηκαν φυσιολογικά με το θέμα, συνεχίζονται! Τα σχόλια αφορούν:

•Γιατί πήγε ο Καμμένος στο 401

•Ποιον πήγε να δει

•Γιατί τιμώρησε τρία στελέχη του νοσοκομείου

•Γιατί …εκθέτουμε το νοσοκομείο

Πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ για να βρεις ένα σχόλιο, μια παρατήρηση που έχει να κάνει με την ουσία του θέματος: είναι δυνατόν να υπάρχει ουρά, 30,40 ή 50 ατόμων επειδή …δεν δουλεύει ο εκτυπωτής; Υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό σε κάποιο ιδιωτικό θεραπευτήριο ή ιατρείο και να μην υπάρξουν επιπτώσεις; 

Θα “ακούσουμε” αυτούς τους ανθρώπους που Σάββατο μεσημέρι βρέθηκαν λόγω κάποιου προβλήματος σ΄ ένα νοσοκομείο; Ή δεν θέλουμε να τους ακούσουμε;

Για το 401 ΓΣΝΑ κανένας δεν μπορεί να πει κακή κουβέντα. Κι επειδή τα γραπτά μένουν η άποψη η δική μας τουλάχιστον έχει καταγραφεί με ξεκάθαρο τρόπο και σε ανύποπτο χρόνο.

Ας αφήσουν λοιπόν οι όψιμοι υποστηρικτές του 401 ΓΣΝΑ τα “κροκοδείλια δάκρυα”! Το θέμα είναι να βρεθούν λύσεις ώστε το 401 ΓΣΝΑ ,αλλά και τα υπόλοιπα νοσοκομεία των ΕΔ να λειτουργούν με όσο το δυνατόν καλύτερο και ανθρώπινο τρόπο.

Οι ιατροί που υπηρετούν σ΄ αυτά είναι οι καλύτεροι και ουδείς αμφισβήτησε τις ικανότητές τους και την επιστημονική τους κατάρτιση. Θα πρέπει να ξέρουν -και το ξέρουν- ότι πολλοί από τους αυτόκλητους και ένθερμους υποστηρικτές τους,αυτούς που τις τελευταίες ημέρες έχουν βγει στα κάγκελα και απειλούν, βρίζουν και συκοφαντούν τους “αλήτες, ρουφιάνους, δημοσιογράφους”, είναι οι ίδιοι που κάθε λίγο και λιγάκι θέτουν το ζήτημα των ιδιωτικών τους ιατρείων.

Ας σοβαρευτούμε…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης