Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
17/01/2018 | 19:35
Militaire News

Το μήνυμα Αποστολάκη στον Ακάρ που έφθασε μέχρι τα Ίμια

Το μήνυμα Αποστολάκη στον Ακάρ που έφθασε μέχρι τα Ίμια

Το μήνυμα μεταδόθηκε από τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη στον Τούρκο Αρχηγό Ακάρ: “Ότι κι αν κάνετε, όπου κι αν το κάνετε θα είμαστε εκεί”… Το μήνυμα έφθασε και στα Ίμια, όπου η τουρκική ακτοφυλακή είδε ξαφνικά στην περιοχή την κανονιοφόρο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ που κλήθηκε να βάλει τάξη στις τουρκικές “αταξίες”.

Οι Τούρκοι τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την έξοδο αλιευτικών τους στην περιοχή “πουλάνε προστασία” και το ΄χουν “παραξηλώσει”. Σήμερα όμως τα βρήκαν σκούρα. Με αφορμή το γεγονός ότι η κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ βρισκόταν κοντά στην περιοχή, δόθηκε εντολή το πλοίο να σπεύσει στην περιοχή των Ιμίων, όπως κι έγινε. Τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής προσπάθησαν με ελιγμούς να παραμείνουν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια του κυνηγητού ένα απ΄ αυτά συγκρούστηκε με την ελληνική κανονιοφόρο που δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα το είχαν οι Τούρκοι.

Λίγο αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Τούρκοι έδωσαν στη δημοσιότητα στιγμιότυπα από τη σημερινή ημέρα στα Ίμια. Μονταρισμένα, αφού η παρουσία της κανονιοφόρου ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ έχει “εξαφανιστεί”.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης