Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
15/01/2017 | 20:36 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Το ευθυμογράφημα του Πρώτου Θέματος για τον “χακί συνδικαλισμό”!

Το ευθυμογράφημα του Πρώτου Θέματος για τον

Σύμφωνα με “ρεπορτάζ” της εφημερίδας Πρώτο Θέμα ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας έχει σχέδιο ποδηγέτησης του λεγόμενου “στρατιωτικού συνδικαλισμού”… Το σχέδιο το εφαρμόζει σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΠΟΕΣ Ανέστη  Τσουκαράκη…

Γράφει και πολλά άλλα ακατάληπτα το “ρεπορτάζ” . Όπως για παράδειγμα ότι στόχος του όλου σχεδίου για τον …στρατιωτικό συνδικαλισμό είναι η διάλυση των Ενώσεων των Αστυνομικών!!! Δηλαδή;

Το “τι πίνεις και δεν μας δίνεις” πάει γάντι στο δημοσίευμα… Για να μαθαίνει λοιπόν ο συντάκτης που θέλει να ασχολείται και  με τα στρατιωτικά:

•Ο Βίτσας καμία σχέση δεν έχει με τις ρυθμίσεις που είτε αρέσει στον ίδιο και στις “γαλάζιες έως μαύρες” πηγές του θα γίνουν στον λεγόμενο στρατιωτικό συνδικαλισμό. Φαινόμενα χουλιγκανισμού, τραμπουκισμών και ατμόσφαιρα …αμφιθέατρου στις ΕΔ δεν θα επιτραπεί να υπάρξει. Όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν τέτοιο κλίμα βεβαίως  έχουν και θα ΄χουν συνέπειες στις ΕΔ. Η εκπροσώπηση των στρατιωτικών μέσω των Ενώσεων όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει “βαφτεί” με κανένα χρώμα και δεν θα τη βάψουμε ντε και καλά “γαλαζόμαυρη” επειδή κάποιοι θεωρούν ότι οι ΕΔ είναι τσιφλίκι τους.

• Μάθημα δέυτερο: το θέμα “χακί συνδικαλισμός” το χειρίζεται αποκλειστικά ο Καμμένος. Ο οποίος βεβαίως καλά θα κάνει να βάλει τέλος σ΄ αυτά τα αρρωστημένα φαινόμενα. Οι αναβολές αποθρασύνουν όσους θέλουν να ελέγξουν κομματικά τις ενώσεις στρατιωτικών.

• Τσουκαράκης και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν και πολλά, πολλά λόγω Τόσκα. Να τους μάθουμε και λίγο το παρασκήνιο, γιατί οι …πηγές ταΐζουν το συντάκτη σανό! Ο Τόσκας δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τον Τσουκαράκη. Ανησυχούσε μήπως του κάνει πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ για να ΄ναι υποψήφιος στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Κάτι που ποτέ δεν έγινε βεβαίως. Ωστόσο από τότε ο Τόσκας είχε φροντίσει να κρατήσει μακρυά τον πρόεδρο της ΠΟΕΣ.

• Γιατί οι “πηγές” του Πρώτου Θέματος “στοχοποιούν” τον Βίτσα κι όχι τον Καμμένο; Δεν ξέρουν ότι ο δεύτερος έχει την ευθύνη του θέματος “στρατιωτικός συνδικαλισμός”; Το ξέρουν βεβαίως, όπως γνωρίζουν ότι έχει γνώση και για  κάποιες δικαστικές αποφάσεις του παρελθόντος, οι οποίες όταν θα δημοσιοποιηθούν θα γελάσει -κυριολεκτικά- πολύς κόσμος.

Με λίγα λόγια το “ρεπορτάζ” για τους στρατιωτικούς και όσους ασχολούνται με τα θέματά τους είναι ένα εξαιρετικό ευθυμογράφημα…

Γιατί το Πρώτο Θέμα “εμπιστεύεται” τα στρατιωτικά θέματα σ΄ άσχετους με το ρεπορτάζ του Εθνικής Άμυνας, τη στιγμή που έχει έμπειρο και σοβαρό συντάκτη; Μα επειδή είναι έμπειρος και σοβαρός και δεν θα μπορούσε να “μασήσει” ποτέ τέτοιο…σανό!

 Όσο για κάποια blogspot που κατά δήλωσή τους ασχολούνται με “στρατιωτικά θέματα” και χαρακτηρίζουν το ευθυμογράφημα “απολαυστικό ρεπορτάζ με αποκαλύψεις”, θα ΄πρεπε να ΄χουν καταλάβει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι οι στρατιωτικοί δεν είναι πρόβατα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης