Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
04/03/2017 | 07:00 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Το απελπισμένο μήνυμα ενός στρατιωτικού που όλοι μας πρέπει να διαβάσουμε!

Το απελπισμένο μήνυμα ενός στρατιωτικού που όλοι μας πρέπει να διαβάσουμε!

Ένα απελπισμένο μήνυμα έφθασε στο Militaire.gr από έναν στρατιωτικό που έχει κάθε δίκιο να αισθάνεται απογοητευμένος. Το δημοσιεύουμε αυτούσιο. Μπορεί να μην συμφωνούμε με όλα όσα γράφει,αλλά πραγματικά μπορούμε να κατανοήσουμε την απογοήτευσή του. Η επιλογή μας να μην έχουμε μηνύματα στα άρθρα του Militaire.gr οφείλεται στο γεγονός ότι πάρα πολλοί συμπεριφέρονται και εκφράζονται χωρίς λογική και την στοιχειώδη ευπρέπεια που απαιτεί ο διάλογος. Τα e mail του Militaire.gr παραμένουν πάντα ανοιχτά και μηνύματα όπως αυτό που ακολουθεί γίνονται αυτοδικαίως πρώτο θέμα της ιστοσελίδας.

Ας το διαβάσουμε όλοι:

Είμαι στο στράτευμα 33 έτη στο ΠΝ. Όλα αυτά τα χρόνια έχω βιώσει πολλά. Το χειρότερο είναι ότι ασχολούνται πολλοί με τον στρατό αλλά ποτέ δεν γίνετε τίποτα και ειδικά για τους στρατιωτικούς. Οι χειρότεροι όλων οι στρατιωτικοί δημοσιογράφοι, συντάκτες, όλοι αυτοί που το παίζουν ειδικοί και ενημερώνουν για τα πάντα με σκοπό το καλύτερο του ανθρώπινου δυναμικού και των μονάδων. Κανένα μέσο ενημέρωσης, κανένα σωματείο, ένωση η οτιδήποτε άλλο είναι πραγματικό όλα είναι ψεύτικα και υποκινούμενα και ελεγχόμενα από  πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες. Ο στρατιωτικός από την οικονομική κρίση και μετά έγινε έρμαιο του καθενός καιροσκόπου και κερδοσκόπου εκμεταλλευόμενοι την σιωπή.

Δυστυχώς χάσαμε την αξιοπρέπεια μας και την ικανότητα να μην επηρεαζόμαστε την ώρα του καθήκοντος, είμαστε άνθρωποι και εμείς με οικογένειες και παιδιά, που μετά τις περικοπές από νοικοκύρηδες γίναμε κακομοίρηδες. Δείτε πόσες αυτοκτονίες νέων ανθρώπων στο στράτευμα και αυτό γιατί όλοι δεν σκέφτηκαν το πιο απλό:

Κάνατε περικοπές στους στρατιωτικούς που δεν τολμήσατε να κάνετε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Κάποιοι συνεχίζουν να παίρνουν δώρα Πάσχα ,Χριστουγέννων, επίδομα αδείας κανονικότατο και έξτρα χορήγηση δώρο επιταγών σουπερμάρκετ 600 ευρώ και καθημερινά 6ευρη επιταγή για φαί .Τους πληρώνουν σε κάθε παιδί μία ξένη γλώσσα, αν πεθάνει ο εργαζόμενος έχει το δικαίωμα κάποιος της οικογένειας να πάρει την θέση του, δάνεια μέσω της εργασίας του και εξόφληση μέσου του μισθού του και πολλά άλλα.Αυτά δεν συμβαίνουν σε εμάς και μην σας πώ για ωράριο και συνθήκες εργασίας του στρατιωτικού σε σχέση με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Αλλά όλοι εσείς δείχνετε στην κοινωνία ότι οι στρατιωτικοί είναι οι πιο υψηλόμισθοι και έχουμε τά πάντα ενώ οι άλλοι είναι οι χαμένοι και δεν μιλά κανένας. Εμείς κερδίζουμε τις αποφάσεις του ΣΤΕ αλλά ποτέ δεν παίρνουμε τίποτα και οι άλλοι που δεν τις κερδίζουν τα ‘χουν όλα, όπως και οι δικαστικοί.Να σας αναφέρω και προβλήματα σταδιοδρομίας, καθημερινότητας,που δυστυχώς και εκεί τα ίδια και χειρότερα γιατί κάποιοι σπέρνουν την διχόνοια ανάμεσα στα στελέχη.Ο στρατιωτικός δεν είναι επάγγελμα και το λιγότερο που του οφείλουν άπαντες είναι η αξιοπρέπεια του και το δικαιωμα  να εκτελεί το καθήκον του δίχως πολιτικά η οικονομικά συμφέροντα.Αν θέλετε λύσεις και επεξηγήσεις στην διάθεση σας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης