Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΚΥΠΡΟΣ Πρώτη Γραμμή ΤΟΥΡΚΙΑ
15/01/2017 | 19:10 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Τουρκική επιχείρηση και συλλήψεις συνταγματαρχών στα κατεχόμενα της Κύπρου! Τι συμβαίνει

Τουρκική επιχείρηση και συλλήψεις συνταγματαρχών στα κατεχόμενα της Κύπρου! Τι συμβαίνει

Σε συλλήψεις 9 συνταγματαρχών προχώρησε ο τουρκικός στρατός στα κατεχόμενα. Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν υπόνοιες ότι οι συλληφθέντες ανήκουν στην «τρομοκρατική» οργάνωση Γκιουλέν. Σφίγγει τον κλοιό ελέγχου στα κατεχόμενα ο Ερντογάν. 

Σύμφωνα μ΄ όσα γράφει η Καθημερινή της Κύπρου:

Οι 9 συνταγματάρχες έχουν τεθεί υπό κράτηση στη βάση υποψιών ως μέλη της «τρομοκρατικής οργάνωσης» Γκιουλέν. Ελικόπτερα του τουρκικού στρατού τους μεταφέρουν από τα  κατεχόμενα στην Τουρκία.Την ίδια ώρα γίνονται έφοδοι σε στρατιωτικές μονάδες και κατοικίες.

Τα μεγάλα μέσα μεταδίδουν την είδηση με έκτακτα δημοσιεύματα και την ίδια ώρα στο twitter η επιχείρηση είναι στην πέμπτη θέση σε ολόκληρη την Τουρκία.

Στα social media ξεσπά πόλεμος: αξιωματική αντιπολίτευση και κύκλοι Γκιουλέν ξεκινούν προπαγανδιστική εκστρατεία του τύπου «για να αποκρύψουν το γεγονός ότι παραχωρούν την Κύπρο και αποσύρουν τον στρατό φέρνουν στο επίκεντρο της επικαιρότητας τον Γκιουλέν στα Κατεχόμενα». 

Η τoυρκοκυπριακή εφημερίδα Ντετάϊ μεταδίδει την πληροφορία ότι οι 9 συνταγματάρχες μεταφέρθηκαν στην Τουρκία ήδη από το μεσήμερι της Παρασκευής. Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από τουρκικά μέσα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης