Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Τουρκία χώρα τρομοκράτης και απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης!

Τουρκία χώρα τρομοκράτης και απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης!

Χώρα τρομοκράτης και απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης.Λέγεται Τουρκία όπου μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος οι μάσκες έπεσαν και τα όποια προσχήματα πήγαν στην άκρη.Οι καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στην γειτονική χώρα είναι φοβερές.Αλλά πιο τρομερό είναι η αναισθησία της δύσης που αρνείται να αντιδράσει.

Η Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (IHD) της Τουρκίας κατήγγειλε ότι στις φυλακές της χώρας κρατούνται 220.000 άνθρωποι που σημαίνει ότι η δυνατότητες χωρητικότητας των φυλακών έχουν ήδη ξεπεραστεί κατά 20%!

Υπογράμμισαν επίσης τις σοβαρότατες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων,ειδικά σε κρατούμενους που φέρονται να έχουν οποιαδήποτε σχέση με το κίνημα Γκιουλέν.

“Αναφορές και φωτογραφίες από τα μέσα ενημέρωσης δείχνουν ότι υπάρχουν σοβαρές περιπτώσεις βασανιστηρίων και κακομεταχείρισης στις τουρκικές φυλακές, καθώς οι άνθρωποι κρατήθηκαν γυμνοί μέσα  στο κρύο με χειροπέδες,νηστικοί και διψασμένοι” ,αναφέρει η έκθεση της IHD.

Σύμφωνα με την έκθεση, 70.050 άτομα που συνδέονται με το κίνημα Γκιουλέν,κρατούνται.

Από την άλλη πλευρά ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγκ,έδωσε άλλη εικόνα,υποστηρίζοντας ότι 35.000 συνελήφθησαν και έγιναν έρευνες εναντίον 82.000 πολιτών .

Ανάμεσα σε αυτούς που αποτέλεσαν αντικείμενο έρευνας, 26.000 αφέθηκαν ελεύθεροι “υπό δικαστικό έλεγχο”, διευκρίνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης σε ομιλία του  στο Αφιόν Καραχισάρ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης