Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική
26/06/2017 | 17:46 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Τι είπε ο Καμμένος στη Βουλή για το Noor 1, τα φαινόμενα Κοσκωτά και για τον ΠΑΟ!

Τι είπε ο Καμμένος στη Βουλή  για το Noor 1, τα φαινόμενα Κοσκωτά και για τον ΠΑΟ!

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μίλησε για “φαινόμενα εποχής Κοσκωτά” και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης τον “απείλησε” με 10 χρόνια φυλακή, με την κατηγορία της “κατάχρησης εξουσίας”.

Έτσι ξεκίνησε η αντιπαράθεση των δύο στη Βουλή κατά τη διάρκεια της απάντησης του ΥΕΘΑ για τις συνομιλίες που φέρεται να είχε με τον ισοβίτη εμπλεκόμενο στην υπόθεση των ναρκωτικών του Noor 1.

Ο ΥΕΘΑ υποστήριξε ότι η υπόθεση του Noor 1 είχε πτυχές που σαφώς είχαν να κάνουν με τις αρμοδιότητές του.

Αμέσως μετά ο ΥΕΘΑ ανέβασε τους τόνους κάνοντας λόγο για συναντήσεις του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινακης με κορυφαία στελέχη της ΝΔ και κατήγγειλε ότι δέχεται συστηματικό πόλεμο από ΜΜΕ που ελέγχει ο ίδιος.

Για την επικοινωνία με τον ισοβίτη επανέλαβε ότι το θέμα που ήθελε να καταγγείλει ήταν εξαιρετικά σοβαρό και πως τήρησε απολύτως τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Αποκάλυψε μάλιστα ότι πριν κάνει τις επαφές επικοινώνησε με δικαστή , ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι μπορεί να κάνει την επαφή, αφού προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Είπε ότι επικοινώνησε με τον υπουργό Δικαιοσύνης για να αναλάβει την υπόθεση.

Ο κ.Καμμένος υπενθύμισε τη συνάντηση του επιχειρηματία Θ.Αγγελόπουλου με τον Κώστα Σημίτη, όταν ήταν πρωθυπουργός, με θέμα τη στοχοποίηση του επιχειρηματία από τη 17Ν.

Ο ΥΕΘΑ μίλησε για σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με επιχειρηματίες.

Ο κ.Καμμένος έθεσε το ερώτημα γιατί ο επιχειρηματίας μήνυσε τον ίδιο, τον ανακριτή και τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και όχι τον ισοβίτη Γιαννουσάκη που έκανε τις καταγγελίες.

Κλείνοντας είπε ότι ο Μαρινάκης κατάφερε “να κάνει τον Παναθηναϊκό παράρτημα του Ολυμπιακού”.

Άδωνις Γεωργιάδης:

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι θέμα της συζήτησης δεν είναι να δικαστεί η υπόθεση του Noor1, γιατί αυτό είναι θέμα της δικαιοσύνης.

Απαντώτας στα όσα είπε για τις σχέσεις Μαρινάκη-ΝΔ ότι μόλις πριν ένα χρόνο η κυβέρνηση με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ,έδινε μία απ΄ αυτές στον Β.Μαρινάκη.

Ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι ο κ.Καμμένος δεν απάντησε στις ερωτήσεις που του έθεσε σχετικά με το τι είπε με τον κ.Γιαννουσάκη. Έθεσε μια σειρά ερωτήσεων για πιθανές επαφές του κ.Καμμένου με λιμενικό που επίσης επικοινωνούσε με τον ισοβίτη.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ρώτησε τον κ. Καμμένο αν είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό.

Δευτερολογία Καμμένου

Στη δευτερολογία του ο Καμμένος κατηγόρησε τον κ.Γεωργιάδη ότι υπερασπίζεται διαπλεκόμενα συμφέροντα.

“Ανοίξτε όσα τηλέφωνα θέλετε…Εγώ μιλάω από το δικό μου κινητό κι όχι από πακιστανικά τηλέφωνα. Δεν έχω να κρύψω τίποτα”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης