Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Τι είναι η καμπάνια του ΓΕΣ “Είμαστε υπερήφανοι” και ποια είναι τα δύσκολα για τον νέο Α/ΓΕΣ

Τι είναι η καμπάνια του ΓΕΣ

Ο νέος Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής έχει ξεκινήσει δυναμικά τη θητεία του. Τουλάχιστον σε επίπεδο επικοινωνίας με τα στελέχη δείχνει ικανός να ξεπερνά τα τυπικά. Το πρώτο που θα επισημάνουμε είναι οτι είναι ευχάριστο και θετικό ότι τον βλέπω σχεδόν μόνιμα με στολή εκστρατείας κι όχι με τα “επίσημα”.

Το δεύτερο που του πιστώνουμε μέχρι στιγμής είναι ότι έχει ταράξει τα νερά. Πρώτα μ΄ εκείνο το βίντεο που προβλήθηκε σ΄ όλους τους σχηματισμούς. Ο τίτλος του “Γίνεται”, ήταν απάντηση στα αρκετά “δεν γίνεται” που άκουσε τις πρώτες ημέρες της θητείας του.

Τώρα καθιέρωσε τη δράση «Είμαστε Περήφανοι». Μία φορά το μήνα, Σχηματισμοί, Συγκροτήματα και Μονάδες, καλούνται και παρουσιάζουν στο Επιτελείο του ΓΕΣ, τις δράσεις που έχουν υλοποιήσει και κάνουν το προσωπικό τους να αισθάνεται υπερήφανο.

Η δράση δεν αφορά σε ένα απολογισμό έργου. Είναι μια ευκαιρία για την παρουσίαση θεμάτων, για τα οποία είναι κάποιος υπερήφανος, είτε γιατί ξεπέρασε εμπόδια, είτε γιατί σκέφθηκε καινοτόμα, είτε γιατί πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα με ελάχιστους πόρους.

Η έναρξη της δράσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, όπου παρουσίασαν τις δράσεις υπερηφάνειας τους:

– Η 8 Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία / VIII MΠ “ΗΠΕΙΡΟΥ”

– Η 30  Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία / “ΤΟΜΟΡΙΤΣΑ”

– Η 1/38 Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής / “ΜΠΙΖΑΝΙ”

– Η 22 Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής / “ΚΙΛΚΙΣ”

– Το 15 Σύνταγμα Πεζικού / “ΧVI ΜΠ”

Όλα αυτά είναι πάρα πολύ καλά και θετικά και πρέπει να συνεχιστούν. Το δύσκολο θα ΄ναι όταν ο νέος Α/ΓΕΣ θα πρέπει να περάσει στο κεφάλαιο “προβλήματα προσωπικού”. Εκεί αναζητούνται λύσεις. Πρέπει να δοθούν ,γιατί δεν μπορούμε μόνο να ζητάμε από τα στελέχη και να εκμεταλλευόμαστε το φιλότιμό τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης