Υποστηριξε το militaire
ΥΠΕΘΑ
13/01/2017 | 16:24
Militaire News

Τι δήλωσε ο Καμμένος για την αναβολή της δίκης Κουρτάκη-Τζένου

Τι δήλωσε ο Καμμένος για την αναβολή της δίκης Κουρτάκη-Τζένου

Η δίκη του εκδότη και του διευθυντή των Παραπολιτικών, αναβλήθηκε,γιατί ο συνήγορός τους Μάκης Βορίδης είχε υποχρέωση στη Βουλή. Το γεγονός της αναβολής προκάλεσε δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου,στην οποία επαναλαμβάνει τα όσα λέει και στη μήνυσή του περί εκβιασμών.

Η δήλωση Καμμένου:

«Αφού οι κατηγορούμενοι εξέθεσαν ανήλικα παιδιά, αφού συνεχίζουν να εξυβρίζουν, αφού ζήτησαν τριήμερη παράταση για την εκδίκαση της υπόθεσης, εν γνώσει τους ότι ένας εκ των δικηγόρων τους δεν θα μπορούσε να παραστεί γιατί είχε προγραμματισμένη συνεδρίαση στη Βουλή, κατά την προσφιλή έκφραση του κ. Κουρτάκη «έκαναν το κουνέλι».

Αποφεύγουν να δικαστούν από το φυσικό τους δικαστή, για να μπορέσουν να συνεχίσουν να συκοφαντούν και να απειλούν, διότι οι φιλικές τους παρέες, οι συνεργάτες τους – ο κ. Κουρτάκης έχει συνεργάτη τον Αιμίλιο Κοτσώνη, κύριο κατηγορούμενο για την υπόθεση «Noor 1», όπου γνωρίζετε ότι έχουν χαθεί αρκετοί μάρτυρες – θέλουν να αποφύγουν τη Δικαιοσύνη, για να μπορέσουν μέσω των απειλών, των εκβιασμών, των συκοφαντικών σχολίων, να προσβάλλουν, χρησιμοποιώντας ακόμα και παιδιά, εμένα και την οικογένειά μου.

Τους καλώ να αφήσουν τις δικαιολογίες και να έρθουν στο φυσικό τους δικαστή, να μπορέσει επιτέλους ο ελληνικός λαός να μάθει για ποιους δουλεύουν, για ποιο λόγο συνεχίζουν αυτή την τακτική και ποια είναι η αλήθεια».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης