Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΠΝ
15/08/2017 | 19:17
Militaire News

ΤΗΝΟΣ: Ο εορτασμός για την Παναγία και την επέτειο του τορπιλισμού της ΕΛΛΗΣ

ΤΗΝΟΣ: Ο εορτασμός για την Παναγία και την επέτειο του τορπιλισμού της ΕΛΛΗΣ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της 77ης επετείου από τον τορπιλισμό του καταδρομικού ΕΛΛΗ, κατέπλευσαν στο λιμένα Τήνου, από 14 έως 15 Αυγούστου 2017, η φρεγάτα ΕΛΛΗ, το αρματαγωγό ΡΟΔΟΣ (στο οποίο επιβαίνει η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) εκτελώντας τον ετήσιο Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου) και η πυραυλάκατος ΣΙΜΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.

Στις εκδηλώσεις παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στο κενοτάφιο των πεσόντων στο χώρο του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, ενώ πραγματοποίησε και ρίψη στεφάνου στον υγρό τάφο του καταδρομικού ΕΛΛΗ από την πυραυλάκατο ΣΙΜΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ. Τιμές απέδωσαν αγήματα της ΣΜΥΝ και η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Επιπρόσθετα, για τον εορτασμό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, κατέπλευσε στο λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου το ναρκοθηρευτικό ΚΑΛΛΙΣΤΩ. Ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ παρέστη ο Αρχιπλοίαρχος (Μ) Δημήτριος Σούφρας ΠΝ. Τιμές στις εκδηλώσεις απέδωσαν άγημα και τμήμα της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης