Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Τηλεοπτικές άδειες: Η δημοπρασία άρχισε με 8 να διεκδικούν 4 άδειες

Τηλεοπτικές άδειες: Η δημοπρασία άρχισε με 8 να διεκδικούν 4 άδειες

Ξεκίνησε η διαδιακασία για τη δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στις 7 το πρωί, με την άφιξη των εκπροσώπων των 8 επιχειρηματικών σχημάτων που διεκδικούν τις 4 τηλεοπτικές άδειες. Η άφιξη των εκπροσώπων γίνεται βάσει προγράμματος (είχε προηγηθεί σχετική κλήρωση) και θα ολοκληρωθεί στις 08.30.

Ο δρόμος μπροστά από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας στην Καλλιθέα είναι αποκλεισμένος και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους εκπροσώπους των εταιριών που διεκδικούν άδεια και τα τηλεοπτικά συνεργεία. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εποπτεύουν το χώρο, ενώ έχουν επιστρατευτεί και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Φτάνοντας στη Γενική Γραμματεία Τύπου, οι εκπρόσωποι των οκτώ εταιριών παραδίδουν τα κινητά τους τηλέφωνα αφού απαγορεύεται η επικοινωνία τους με τον «έξω κόσμο» αλλά και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό. Θα υπάρχει όμως τηλέφωνο στο οποίο θα μπορούν να αφήσουν μήνυμα εφόσον χρειαστεί.

Από τη στιγμή που θα μπουν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, οι συμμετέχοντες δεν θα μπορέσουν να βγουν παρά μόνο όταν τελειώσει ο διαγωνισμός! Θα μείνουν έγκλειστοι για ώρες και γι’ αυτό έχουν επιστρατευτεί στρατιωτικά ράντζα για να κοιμηθούν, χημικές τουαλέτες, ενώ θα βρίσκονται υπό… συνεχή παρακολούθηση από τις κάμερες ασφαλείας.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο thepressroom.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης