Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
06/07/2017 | 19:02
Militaire News

“Τελείωσαν τα ψέμματα για τους ψευδεπίγραφους”! Ανακοίνωση ΠΟΕΣ

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ενημερώνει για την απόφαση του Προέδρου Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία η ΠΟΕΣ παραμένει ως ο μόνος νόμιμος φορέας εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Η ανακοίνωση:

Όπως ήταν αναμενόμενο, με απόφαση του Προέδρου Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Αθηνών, ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕαίτηση της ψευδεπίγραφης Ομοσπονδίας – σφραγίδας, με την οποία ζητούσε να πάψει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) να εμφανίζεται ως η κατά νόμω νόμιμη Ομοσπονδία του ν.4407/2016 και των Ενώσεων των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Συγχρόνως, έγινε ΔΕΚΤΗ η παρέμβαση 22 πρωτοβάθμιων ενώσεων μελών της, υπέρ της ΠΟΕΣ, προς διασφάλιση του συνδικαλιστικού δικαιώματος των χιλιάδων μελών τους. Είναι απολύτως σαφές ότι η ΠΟΕΣ ήταν και παραμένει η μόνη νόμιμα συνεστημένη Ομοσπονδία Ενώσεων εν ενεργεία στρατιωτικών, κατά το νόμο και κατά τη βούληση των διαρκώς αυξανόμενων ανά την Ελλάδα πρωτοβάθμιων Ενώσεων. Είναι εξίσου προφανής, η προσπάθεια, μέσω της δημιουργίας σύγχυσης και άσκησης καταχρηστικών ενδίκων βοηθημάτων (αλήθεια που βρίσκουν τα χρήματα;), μιας ελάχιστης μερίδας συναδέλφων να διασπάσουν το, μετά από τόσους αγώνες, αποκτηθέν συνδικαλιστικό δικαίωμα των εν ενεργεία στρατιωτικών, με ανομολόγητο σκοπό να το αναιρέσουν στην πράξη. Αυτό που δεν κατάφεραν επί σειρά ετών εκπρόσωποι της Πολιτείας, που λυσσαλέα πολέμησαν το δικαίωμά μας να συνδικαλιζόμαστε, μέσα στα όρια του νόμου και του Συντάγματος, δυστυχώς, επιχειρεί να το πετύχει μια θλιβερή μειονότητα συναδέλφων, είτε από σκοπιμότητα, είτε από αφέλεια.

Καλούμε το σύνολο των στρατιωτικών να πυκνώσουν τις τάξεις των πρωτοβάθμιων Ενώσεων μελών της ΠΟΕΣ και μέσω αυτών και της Ομοσπονδίας μας, ενωτικά, χωρίς διακρίσεις βαθμών και Κλάδων, για να βρούμε τις βέλτιστες λύσεις στα προβλήματα όλων των Ελλήνων στρατιωτικών.

Υ.Γ. Καλό θα ήταν οι συμμετέχοντες στην ψευδεπίγραφη Ομοσπονδία – σφραγίδα να μάθουν τουλάχιστον να διαβάζουν. Η παρέμβαση των πρωτοβάθμιων Ενώσεων έγινε ΔΕΚΤΗ και δεν απορρίφθηκε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης