Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΤΟΥΡΚΙΑ
30/07/2016 | 18:49 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Τα “φαντάσματα” του Ερντογάν! Μπλέκει εμίρηδες και Παλαιστίνιους στο πραξικόπημα!

Τα

Το καθεστώς Ερντογάν διαρρέει διαρκώς σενάρια για το ποιοι ήθελαν την πτώση του.Κανένας δεν θα μείνει εκτός.

Τώρα πηγές προσκείμενες στον Ερντογάν τις οποίες επικαλείται το themiddeeasteye.net αναφέρουν ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,είχαν έρθει σ΄ επαφή με κύκλους των πραξικοπηματιών,χρησιμοποιώντας ως ενδιάμεσο τον   Mohammed Dahlan πρωην ηγέτη της Φατάχ.Δηλαδή μπλέκουν και τους παλαιστίνιους!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Dahlan είχε μεταφέρει χρήματα στην Τουρκία,εβδομάδες πριν την εκδήλωση του πραξικοπήματος και αφού είχε επαφές με τον Γκιουλέν.Σ΄ όλα τα σενάρια υπάρχει Γκιουλέν.

Η επαφή με τον Γκιουλέν είχε γίνει μέσω ενός παλαιστίνιου επιχειρηματία ο οποιος ζει και δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ.Η ταυτότητά του είναι γνωστή στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες λέει το δημοσίευμα.

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες υπενθυμίζουν ότι το βράδυ της 15ης Ιουλίου όλα τα αραβικά ΜΜΕ,συμπεριλαμβανομένων των  Sky News Arabic και  Al Arabiya μετέδιδαν ότι το πραξικόπημα κατά Ερντογάν πέτυχε.

Χρειάστηκαν 16 ώρες για ν ‘αλλάξουν στάση τα ΗΑΕ.Η ηγεσία των οποίων είναι εξοργισμένοι με τον Dahlan που έχει διαφύγει στην Αίγυπτο.

Ο Dahlan είναι ένα πρόσωπο που περιγράφεται “άνθρωπος ειδικών αποστολών”.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι μετά από την αποτυχία του πραξικοπήματος τα ΗΑΕ έχουν κάνει προσπάθειες να αποκαταστήσουν τις σχέσεις με την Τουρκία και αναφέρονται στην έκδοση δύο στρατηγών υπόπτων για τη συμμετοχή τους στο πραξικόπημα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης