Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτα” δήλωσε ο Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου μας θυμίζει ότι η ψυχική ενότητα του Έθνους είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση κάθε απειλής, αλλά απαραίτητη για να κάνει και η χώρα το μεγάλο άλμα στο μέλλον. 

 Παρακολουθήσαμε, σήμερα, μια θαυμάσια παρέλαση, η οποία κατέδειξε, όχι μόνο το ισχυρό φρόνημα, αλλά και την αποτρεπτική δυνατότητα, την επιχειρησιακή ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων. 

 Σήμερα, πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, εδώ πέρα από τη Θεσσαλονίκη, στέλνουμε ένα μήνυμα: Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτα και η αποτρεπτική δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ισχυρή. 

 Θέλω, με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ειδικών Δυνάμεων, για την αυταπάρνηση με την οποία επιτελούν την αποστολή τους σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. 

 Τους περιβάλλουμε με την εμπιστοσύνη μας και με την αγάπη μας.

 Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης