Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Σύγκρουση για τα ισοδύναμα! Δαβάκης κατά Καμμένου και ανταλλαγή “σφοδρών πυρών”

Σύγκρουση για τα ισοδύναμα! Δαβάκης κατά Καμμένου και ανταλλαγή

“Κόλαση” μεταξύ ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου και του υπεύθυνου του Τομέα Άμυνας της ΝΔ Θανάση Δαβάκη. Ο δεύτερος επιμένει ότι ο πρώτος δεν έστειλε ισοδύναμα μέτρα στο υπουργείο Οικονομικών και ο Καμμένος απαντά ότι τα ισοδύναμα μέτρα βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών από τις 16 Σεπτεμβρίου και κατηγορεί τον Θ.Δαβάκη για “πρωτοφανή μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των ΕΔ.

Από την Γενική Διεύθυνση Οικονομικού Σχεδιασμού πάντως πηγή επιβεβαιώνει ότι τα ισοδύναμα έχουν σταλεί από τα μέσα του περασμένου μήνα.

Τι δήλωσε ο Δαβάκης και τι απάντησε ο Καμμένος:


«Η 30η Σεπτεμβρίου παρήλθε και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έστειλε στο υπουργείο Οικονομικών τα χρηματικά ισοδύναμα για να μην ανασταλούν οι μισθολογικές  προαγωγές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι μάσκες της κοροϊδίας από τον κ. Καμμένο έπεσαν.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα πρέπει να λαμβάνουν περισσότερο υπόψη τον κ. Χουλιαράκη!

Η Νέα Δημοκρατία απαιτεί από την Κυβέρνηση και κυρίως από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να αντιμετωπίζει τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με τον απαιτούμενο σεβασμό.

Όχι με ψεύδη και δήθεν άκαρπες προσπάθειες, προκειμένου ο κ. Καμμένος και το κόμμα του να αποκομίσουν μόνο επικοινωνιακά και ψηφοθηρικά οφέλη».

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος από την Κύπρο όπου βρίσκεται απάντησε:

«Ο κ. Δαβάκης παίζει πρωτοφανή μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, στους οποίους η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ, της οποίας ήταν μέλος,έκοψε το 35% των μισθών.

 Καταφεύγει σε ασύστολα ψεύδη, αναζητώντας απεγνωσμένα τρόπους να ασκήσει αντιπολίτευση.

 Τα ισοδύναμα μέτρα,τα οποία επικαλείται ο κ. Δαβάκης,εστάλησαν στο Υπουργείο Οικονομικών στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 με το έγγραφο: Φ.800/323/136859/Σχέδιο 2722/16.09.2016 – ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ.

 Αν κάποιοι δεν σέβονται τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο κ. Δαβάκης και το κόμμα του. Είναι άδικο και για τη Νέα Δημοκρατία να εκπροσωπείται από τον κ. Δαβάκη, που είτε δεν κατανοεί είτε παίζει το παιχνίδι του παραλόγου».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης