Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
26/07/2016 | 14:34 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Συσκέψεις στο ΥΠΕΘΑ για το μισθολόγιο ΝΤΡΟΠΗ! Αλλά το θέμα δεν λύνεται με συσκέψεις…

Συσκέψεις στο ΥΠΕΘΑ για το μισθολόγιο ΝΤΡΟΠΗ! Αλλά το θέμα δεν λύνεται με συσκέψεις...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται και προγραμματίζονται να γίνουν γι΄ αυτό που το υπουργείο Οικονομικών ονόμασε “νέο μισθολόγιο στρατιωτικών” και στην πραγματικότητα είναι η “ληξιαρχική πράξη θανάτου” τους.

Στις οικονομικές υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ κάνουν λόγο για “σχέδιο ντροπή” που προφανώς έχει συνταχθεί από άσχετους. Αυτή είναι βέβαια η “αθώα” εκδοχή, γιατί υπάρχει και η άλλη που λέει ότι δεν μπορεί μετά από έξι χρόνια κρίσης στο υπουργείο Οικονομικών να μην έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν βρέχει αλλά κάποιοι τους φτύνουν…Πολλοί από τους “γκουρού” των οικονομικών ήταν στις ίδιες θέσεις και με τον Αρμαγεδώνα Σαμαρά-Βενιζέλου και είναι και τώρα με την “αριστερή” εκδοχή του.

Καλές οι συσκέψεις αλλά υπάρχει και το ρητό που λέει ότι όποιος δεν σκέπτεται,συσκέπτεται. Το θέμα της απόλυτης απόρριψης του κατάπτυστου σχεδίου για το μισθολόγιο, δεν είναι έτσι κι αλλιώς ζήτημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί από τις οικονομικές υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ. Είναι θέμα που πρέπει η πολιτική ηγεσία σε υψηλότατο επίπεδο να διαχειριστεί. Και βέβαια υπάρχουν και οι Αρχηγοί. Οι οποίοι βρίσκονται στην εξής θέση όσο κι αν θέλουν να  μην το παραδέχονται. Ή θα αποτελέσουν συνέχεια της περιόδου Κωσταράκου, όπου έγινε το πρώτο μπαράζ περικοπών, είτε θα προστατεύσουν με όποιο τρόπο έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν το προσωπικό τους. Θα πρέπει από τώρα να σκέπτονται την υστεροφημία τους. Αν τους ενδιαφέρει…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης