Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΥΠΕΘΑ
24/02/2017 | 20:34 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας” στο ΥΠΕΘΑ έκανε ο Καμμένος με τρεις Επίτιμους Α/ΓΕΕΘΑ

Η συνάντηση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τρεις Επίτιμους Α/ΓΕΕΘΑ μόνο “εθιμοτυπική” δεν ήταν . Στην αίθουσα του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων ο Καμμένος συζήτησε με τον Στρατηγό Δημήτρη Γράψα,τον Ναύαρχο Παναγιώτη Χηνοφώτη και τον Πτέραρχο Γιάννη Γιάγκο τα πάντα, επί 3,5 ώρες! Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει μισή ώρα,αλλά εξελίχθηκε σε μια άτυπη συνεδρίαση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας!

Η κατάσταση στο Αιγαίο, η προκλητικότητα των Τούρκων, οι εξοπλισμοί, το ηθικό του στρατεύματος,όλα συζητήθηκαν διεξοδικά. Ο Καμμένος μετά από 3,5 ώρες συζήτηση με τους τρεις Επίτιμους Α/ΓΕΕΘΑ, τους ζήτησε να πάνε όλοι μαζί στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων όπου κανείς δεν τους περίμενε. Η είσοδος του ΥΕΘΑ μαζί με τους τρεις Αρχηγούς ήταν εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη για το προσωπικό. Και ιδιαίτερα συγκινητική όπως φάνηκε για τους τρεις Επίτιμους.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μιλώντας στο προσωπικό είπε ότι ήρθε να δει τους “άριστους που κάνουν εξαιρετική δουλειά, μαζί με τους Άριστους” ,αναφερόμενος στους τρεις Αρχηγούς.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης