Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΘΡΑΚΗ
23/06/2017 | 06:45 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ρατσιστική συμπεριφορά στη Θράκη από “Τούρκο” δήμαρχο κατά Ελλήνων Πομάκων!!!

Ρατσιστική συμπεριφορά στη Θράκη από

Ο Τούρκος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μεχμέτ Μουεζζίνογλου με πολύ θράσος ήρθε στη Θράκη και τόλμησε να μιλήσει περί “πολιτών β΄κατηγορίας”, αναφερόμενος σε κάποιους που επιμένει να τους βαφτίζει Τούρκους. Ορισμένοι το αποδέχονται.

Το πόσο “πολίτες β΄κατηγορίας” είναι οι “πιστοί” της “μαμάς πατρίδας” Τουρκίας αποκαλύπτεται σε ρεπορτάζ του Μαχητή Θράκης για τον δήμαρχο Μύκης που μας έχει και πρόσφατα απασχολήσει με άλλα κατορθώματά του.

Γράφει ο Μαχητής:

“Απίστευτος πράγματι Καπζά Τζεμήλ!!! Ο Δήμαρχος Μύκης μόλις λίγες μέρες αφότου το ΑΣΕΠ ακύρωσε την γνωστή ρατσιστική προκήρυξη του Δήμου με την οποία ζητούσε πιστοποιητικό ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ από Πανεπιστήμιο της…Άγκυρας για τις τρεις θέσεις στο Δήμο, ξαναχτύπησε ανθελληνικά και ΤΟΥΡΚΙΚΑ ξεχνώντας ότι είναι Δημόσιος Υπάλληλος και πληρώνεται αδρά από το κράτος!!!

Ιδού λοιπόν το νέο ανδραγάθημα του Δήμαρχου Μύκης…

Όπως λοιπόν έχει ήδη αποκαλύψει ο «Μαχητής», ο στρατός δουλεύοντας στον Οικισμό Κοττάνη κοντά στις 22 μέρες για να φτιάξει έναν δρόμο που εδώ και χρόνια  μόνο δρόμο δεν μπορούσε να τον πει κανείς, αφού μόνο… τρακτέρ μπορούσαν να περάσουν, προκειμένου, αποφάσισε να τον ενισχύσει με τα κατάλληλα υλικά ώστε να αντέξει στις συνεχείς βροχές και στα ακραία φαινόμενα.

Αποφάσισαν λοιπόν οι μηχανικοί του Στρατού διαπιστώνοντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή –πρόκειται για το τελευταίο χωριό μια ανάσα από τα σύνορα με την Βουλγαρία- να προσθέσουν κάτω  από το δρόμο τσιμεντένιους σωλήνες για να ενισχυθεί η στατικότητα του έργου, τους οποίους όμως δεν έχει ο στρατός.

Πήγαν λοιπόν οι κάτοικοι στον Δήμαρχο Μύκης και ζήτησαν από τον Δήμαρχο Μύκης κ.Τζεμήλ Καπζά να τους δώσει τσιμεντένιους σωλήνες μιας και χρόνια ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για την τύχη τους και αυτός τι τους απάντησε λέτε;

-Τέρμα από μένα. Εσείς υπογράψατε επιστολή ως πομάκοι! Τέλος από τον  Δήμο. Δεν σας δίνω τίποτα…

Οπότε αναγκαστικά οι άνθρωποι μάζεψαν ρεφενέ σαν χωριό 1400 ευρώ, αγόρασαν τους σωλήνες και τους έδωσαν στο στρατό να τους περάσει στο δρόμο, ώστε αυτός να γίνει πιο σταθερός αντέχοντας στις βροχές και στα ακραία φαινόμενα.

Ελληνικός Στρατός που επαναλαμβάνω έκανε 5 χιλιόμετρα δρόμο στο χωριό –στα σύνορα με την Βουλγαρία- και ο Καπζά Τζεμήλ σαν ΕΛΛΗΝΑΣ (;) Δήμαρχος Μύκης δεν μπορούσε να δώσει 1.400 ευρώ για σωλήνες, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο! Κι όλα αυτά, γιατί τον συγκεκριμένο Δήμαρχο τον πείραξε όπως λένε οι πληροφορίες μου η ευχαριστήρια επιστολή των κατοίκων στον Πάνο Καμμένο και τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού κ. Καμπά την οποία υπέγραφαν ως Έλληνες Πομάκοι!!!

Οπότε μετά αυτό, ρωτάμε δημόσια τον Δήμαρχο Μύκης κ. Καπζά Τζεμήλ.

-Γιατί Δήμαρχε δεν έδωσες τους τσιμεντένιους σωλήνες στους δημότες της Κοττάνης και τους αγόρασαν από την τσέπη τους ως αξιοπρεπείς άνθρωποι; Είσαι Δήμαρχος όλων των κατοίκων, ή είσαι ΤΟΥΡΚΟΣ Δήμαρχος μόνο των εγκάθετων και των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ σου συμφερόντων;

-Και στην τελική τι σε ενόχλησε; Το ότι δεν αρνήθηκαν την καταγωγή τους και ευχαρίστησαν ως Πομάκοι τον Πάνο Καμμένο και τον Στρατηγό του Δ’ Σώματος Στρατού Γιώργο Καμπά εσένα ως Καπζά  Τζεμηλ και ως ανύπαρκτο Δήμαρχο της περιοχής, γιατί σε ενόχλησε τόσο πολύ; Μήπως ξεχνάς ότι είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δίνεις λύση σε αυτά τα προβλήματα των Ελλήνων Πομάκων κατοίκων, διότι άλλως ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙΣ των καθηκόντων σου;

Η επιστολή των Πομάκων στον ΥΕΘΑ και στον διοικητή του Δ’ ΣΣ:

Κοττάνη 04 Μαΐου

Κύριε Αντιστράτηγε διοικητή του Δ Σώματος Στρατού Γεώργιε Καμπά, στο πρόσωπό σας θα ήθελα να ευχαριστήσω το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Υπουργό μας Παναγιώτη Καμμένο που πριν κάποιους μήνες 45 οικογένειες του οικισμού Κοττάνης απευθυνθήκαμε σε αυτό ως τελευταία μας ελπίδα για τον δρόμο. Αποδείξατε σήμερα ότι δεν είστε σαν αυτούς που πέρασαν και έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους σας, τον φαντάρο, τον αξιωματικό, την πολιτική ηγεσία του Άμυνας και σας υποσχόμαστε ως γνήσιοι ακρίτες, ως γνήσιοι πομάκοι, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας οι φύλακες των συνόρων μας και της πατρίδας μας.

Να σας έχει ο Θεός πάντα καλά και τα σπίτια μας θα είναι πάντα ανοικτά για σας.

Με εκτίμηση εκ μέρους των κατοίκων

ΧΑΛΗΛΟΓΛΟΥ ΤΖΕΜΑΛ

ΙΒΡΑΧΗΜ ΟΓΛΟΥ ΦΕΪΜΗ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης