Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΤΟΥΡΚΙΑ
28/08/2016 | 06:55 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Πόσα φέρετρα θα υποδεχτείς ακόμη Ερντογάν; Χώρα θανάτου η Τουρκία επί “βασιλείας” του

Πόσα φέρετρα θα υποδεχτείς ακόμη Ερντογάν; Χώρα θανάτου η Τουρκία επί

Πόσα φέρετρα μπορεί να αντέξει το καθεστώς Ερντογάν; Ο ηγέτης που αναμφίβολα πήρε στα χέρια του μια διαλυμένη χώρα και την προχώρησε μπροστά,έχει καταλήξει να είναι νεκροθάφτης! Δεν είναι υπεβολή…Οι εμμονές του Ερντογάν,τα λάθη του Νταβούτογλου και η επιλογή σύγκρουσης σ΄ όλα τα μέτωπα,έχουν πνίξει την Τουρκία στο αίμα!

Οι αριθμοί που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν θα μπορούσαν να είναι ανεκτοί από τους πολίτες οποιασδήποτε άλλης χώρας. Δεν μιλάμε μόνο για τους στρατιωτικούς,για τους οποίους υπάρχει πλήρης μυστικότητα και παραπλάνηση.Παρόλα αυτά από τα επίσημα στοιχεία που έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει προκύπτει ότι για το διάστημα Ιουλίου 2015 -Απριλίου 2016 410 στρατιωτικοί και μέλη των σωμάτων ασφαλείας έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συγκρούσεων ή βομβιστικών επιθέσεων!

Το αίμα όμως κυλάει και μέσα στις πόλεις. Ο Χρήστος Μηνάγιας σ΄ ένα από τα αποκαλυπτικά του άρθρα εδώ στο Militaire.gr είχε παρουσίασει τη λίστα θανάτου από το 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2016 342 πολίτες έχουν σκοτωθεί και 1345 τραυματίστηκαν.

Χθες έπεσε ο πρώτος νεκρός Τούρκος στρατιωτικός στην επιχείρηση που κάνει η Άγκυρα στο έδαφος της Συρίας. Οι Κούρδοι κατέστρεψαν με αντιαρματικά δύο άρματα μάχης.Όποιος πιστεύει ότι η μάχη αυτή θα είναι εύκολη για τις τουρκικές ΕΔ γελιέται. Οι Κούρδοι δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τα εδάφη που με πολύ αίμα κέρδισαν.Θα παλέψουν μ΄ όλες τους τις δυνάμεις.Και φαίνεται ότι διαθέτουν πολλές…

Ο Ερντογάν έχει προσθέσει μια ακόμη αιματηρή περιπέτεια στις πολλές που αντιμετωπίζει η χώρα του στα χρόνια της διακυβέρνησής του.Τα φέρετρα που γυρνούν σκεπασμένα με την τουρκική σημαία,αλλά και ο φόβος των πολιτών που δεν ξέρουν αν θα γυρίσουν το βράδυ σπίτι τους ισως να τον φθείρουν πολύ γρηγορότερα απ΄ όλα τ΄ άλλα ζητήματα που του προκαλούν φθορά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης