Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Πόλεμος” κυβέρνησης και ΝΔ! Τα σχέδια πτήσης Τσίπρα και το πόθεν έσχες της συζύγου Μητσοτάκη

“Κόλαση”! Σε μια περίοδο που θα ΄πρεπε να επικρατεί κλίμα συναίνεσης κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκονται στα κομματικά χαρακώματα. Η κλιμάκωση της πολιτικής έντασης άρχισε νωρίς το πρωί από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τομεάρχη Άμυνας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αφού άφησε υποννοούμενα για χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για προσωπική χρήση από τον Α.Τσίπρα δήλωσε για το θέμα της αξιολόγησης:

“Θέλω να φύγει ο Τσίπρας. Να μη συμφωνήσει και να κάνει εκλογές”. Έχουμε γράψει για σύνδρομο …αμόκ για επιστροφή στην εξουσία που έχει αρχίσει να παρουσιάζει σε καθημερινή πλέον βάση η ΝΔ.

Το Μέγαρο Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν αμέσως στο “παιχνίδι”. Το Μαξίμου διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα υποννόησε για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο κ.Γεωργιάδης και έθεσε ερώτημα στην ΝΔ αν όσα είπε για την αξιολόγηση είναι επίσημη θέση της.

Αυτά μόνο για αρχή. Γιατί ακοούθησε η υπόθεση που αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento για το πόθεν έσχες της συζύγου Μητσοτάκη.

«Ξανά έκθετος ο κ. Μητσοτάκης», σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τη φορά αυτή για το πόθεν έσχες της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «την ίδια στιγμή που η γαλλική κοινή γνώμη συνταράσσεται από το «Penelope gate», το σκάνδαλο απόκρυψης αργομισθίας της συζύγου του Γάλλου υποψήφιου Προέδρου της Δεξιάς κ. Φιγιόν, δημοσίευμα στην εφημερίδα Documento αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αποφεύγει συστηματικά και με ιδιαίτερα τεχνάσματα να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του».

Και στη συνέχεια της ανακοίνωσης το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει σειρά ερωτημάτων: «Το εύλογο ερώτημα είναι: Γιατί; Τι έχει να κρύψει; Ισχύει ότι υπάρχουν αγορές ακινήτων εκατομμυρίων ευρώ στο κέντρο του Παρισιού; Ισχύει ότι είχε συστήσει εταιρία με τον ελεγχόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ και τα Panama Papers κ. Παπασταύρου;».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Αναμένουμε τη στοιχειώδη παρρησία από πλευράς του Κ. Μητσοτάκη ώστε να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του και να δώσει απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Μετά την υπόθεση Siemens, λοιπόν, και τον Κήρυκα Χανίων, άλλο ένα θέμα για το οποίο είναι έκθετος ο κ. Μητσοτάκης».

Η απάντηση της ΝΔ

Για «πληρωμένα πιστόλια του Μεγάρου Μαξίμου» τα οποία «για άλλη μια φορά, βυθίζουν την πολιτική ζωή του τόπου στο βούρκο» κάνει λόγο η ΝΔ τονίζοντας πως

«δεν διστάζουν να αφήσουν χυδαία υπονοούμενα για την προσωπική ζωή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας».

Απαντώντας σε δημοσίευμα αλλά και ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ το Γραφείο Τύπου της ΝΔ σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι η διάσταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τη σύζυγό του ήταν περίπου σκηνοθετημένη για να μην δηλωθεί στο πόθεν έσχες ένα ακίνητο που είχε η ίδια αγοράσει και είναι δηλωμένο στην Γαλλική εφορία.

«Βαξεβάνης, Καλογρίτσας, Τσίπρας και Παππάς είναι ένα και το αυτό. Τους πληρωμένους εκτελεστές συμβολαίων θα τους κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Τους πολιτικούς τους καθοδηγητές θα τους κρίνει ο Ελληνικός λαός» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Για “χοντρές μπίζνες” μιλούν οι ΑΝΕΛ

«Οι χοντρές μπίζνες με τον κ. Σταύρο Παπασταύρου είναι η συνεκτική ουσία των κυρίων Μητσοτάκη και Σαμαρά που μετέτρεψε τη Νέα Δημοκρατία σε συνήγορο υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε η εκπρόσωπος, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης