Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Πόλεμος” Καμμένου-Παπανδρέου ξανά! Τι είπε ο ΥΕΘΑ και γιατί αντέδρασε το Κίνημα

O πόλεμος Γιώργου Παπανδρέου-Πάνου Καμμένου δεν θα τελειώσει ποτέ! Ο ΥΕΘΑ και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε συνέντευξη που έδωσε στον Real FM και στον Γιώργο Τράγκα μίλησε για ταξίδια Τόμσεν στην Πάρο και συναντήσεις του με τον Γιώργο Παπανδρέου πολύ πριν προκύψει θέμα ΔΝΤ και μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας.

Το Κίνημα του Γ.Παπανδρέου με ανακοίνωσή του κατηγορεί τον Π.Καμμένο για “ψεύδη με επικλήσεις συναντήσεων που ουδέποτε έγιναν και σενάρια συνωμοσίας…

Ο κ. Καμμένος, είναι προφανές ότι επιχειρεί να κατασκευάσει εξιλαστήρια θύματα, προκειμένου να αποκρύψει τις ευθύνες των πραγματικών ενόχων και τις δικές του προσωπικά, για την καταστροφή της χώρας. Τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή: τον εκτροχιασμό του ελλείμματος που μόνο για το 2009 έφτασε τα 36 δισ. Ευρώ,  τον υπερδιπλασιασμό του χρέους που με σπατάλη και ανομία ξεπέρασε τα 300 δισ. Ευρώ, όπως και την συγκάλυψη του εκτροχιασμού αυτών των μεγεθών με «απάτη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”.

Στην ανακοίνωσή του το Κίνημα προαναγγέλει νέα προσφυγή του Γ.Παπανδρέου στη Δικαιοσύνη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης