Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΠΝ
02/11/2017 | 08:25 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Προσάραξη φρεγάτας ΚΑΝΑΡΗΣ: Ανθρώπινο λάθος ή βλάβη;

Προσάραξη φρεγάτας ΚΑΝΑΡΗΣ: Ανθρώπινο λάθος ή βλάβη;

Επιστρέφοντας από προγραμματισμένη επιχειρησιακή δραστηριότητα στο Αιγαίο η φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ,προσάραξε στη νησίδα Αταλάντη. Το σημείο είναι τόσο γνωστό για όλους τους κυβερνήτες του ΠΝ που προκαλεί όχι μόνο εντύπωση, αλλά και το ερώτημα μήπως δεν πρόκειται για ανθρώπινο λάθος, αλλά για κάποια ξαφνική βλάβη. Δυστυχώς στον Στόλο το τελευταίο διάστημα έχουμε πάρα πολλά περιστατικά με βλάβες. Ο “λογαριασμός” της κρίσης και των περικοπών…Η περίπτωση του ΚΑΝΑΡΗ απλά δημοσιοποιήθηκε γιατί δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς…

Σημαντικά προβλήματα παρουσιάστηκαν και κατά τη διάρκει του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ και σε μία περίπτωση υπήρξε σοβαρό για την ασφάλεια του προσωπικού περιστατικό.

Αυτή τη στιγμή το πλοίο ελέγχεται και οι πληροφορίες λένε ότι οι ζημιές δεν είναι σοβαρές. Εισροή υδάτων δεν έχει αναφερθεί και όλο το πλήρωμα είναι καλά.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες ναρκοθηρευτικό το ΠΝ είχε τυλιχθεί στις φλόγες στο Σούνιο.

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ

Πρωινές ώρες Πέμπτης 02 Νοεμβρίου 2017, φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ προσκόλλησε σε αβαθή ύδατα στη νησίδα Αταλάντη Σαρωνικού Κόλπου, κατά την επιστροφή του από προγραμματισμένη δραστηριότητα στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας. Δεν υπήρξαν τραυματίες ή σοβαρές ζημιές. Δεν έχει παρατηρηθεί κλίση του πλοίου, ούτε εισροή υδάτων ή διαρροή καυσίμων. Δεν υπήρξε μόλυνση του περιβάλλοντος. Έχουν αναληφθεί οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκόλληση του πλοίου. Αίτια διερευνούνται από το Πολεμικό Ναυτικό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης